Do Streets of Rage 4 zamíří trojice DLC postav, nový herní režim a rozšíření soundtracku
i Zdroj: Hrej.cz
Streets of Rage 4 Novinka Do Streets of Rage 4 zamíří trojice DLC postav, nový herní režim a rozšíření soundtracku

Do Streets of Rage 4 zamíří trojice DLC postav, nový herní režim a rozšíření soundtracku

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

9. 4. 2021 09:20

Jednoho z nejlepších zástupců beat ’em up žánru, kterého jste za poslední léta mohli vyzkoušet, čeká svěží porce obsahu. Vývojáři loňského Streets of Rage 4 se spolu s překonáním 2,5 milionu stažení rozhodli oznámit, že hru rozšíří o placené DLC Mr. X Nightmare.

Reklama

  • Placené DLC Mr. X Nightmare přinese tři hratelné postavy, herní režim Survival, bohatší soundtrack a zbraně
  • Datum vydání ani cena obsahu nebyly oznámeny

Nejvíce prominentní částí připravovaného obsahu se dozajista stane trojice hratelných postav. V současné době byla odhalena pouze jedna, a to Estel Aguirre, představující jednoho (resp. jednu) z bossů základní hry. Na zbylou dvojici hrdinů, která se po její bok letos připojí, budeme naopak muset počkat do některého z budoucích oznámení.

Na co již čekat nemusíme, to je zbytek potvrzeného obsahu. Zde se totiž ke slovu dostává přidání režimu Survival, vrhající hráče na milost speciálním testům dovedností; rozšíření zbraňového arsenálu, pohybů postav nebo také hudby. Konkrétně ta bude  obohacena o seznam skladeb Tee Lopese, jenž se v minulosti podílel např. na soundtracku pro Sonic Mania.

DLC Mr. X Nightmare prozatím postrádá cenu nebo datum vydání. Bylo však potvrzeno, že jeho budoucí uvedení bude doprovázet i uvolnění bezplatného updatu, který všem hráčům zpřístupní obtížnost Mania+ a bohatší režim tréningu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama