Do řad Midnight Suns se hlásí Doctor Strange. Autoři zároveň mapují historii Spider-Mana
i Zdroj: Firaxis / 2K Games
Marvel’s Midnight Suns Novinka Do řad Midnight Suns se hlásí Doctor Strange. Autoři zároveň mapují historii Spider-Mana

Do řad Midnight Suns se hlásí Doctor Strange. Autoři zároveň mapují historii Spider-Mana

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

26. 7. 2022 10:47

V ukázkách z tahovky Marvel’s Midnight Suns se už představil například Captain America, Spider-Man, Iron Man a další superhrdinové. Další na řadě je Doctor Strange, který se spoléhá především na magii.

Reklama

  • Doctor Strange se představuje v ukázce z Midnight Suns
  • Další video se vrací k historii Spider-Mana

“Čas, prostor, realita - základní stavební kameny magie,” zaznívá v nové ukázce. Doctor Strange svým zaměřením asi nikoho nepřekvapí. Velmi rychle si umí vyčarovat poslušného démona chrlícího barevné hromy a blesky, do nepřátelských řad může vyslat ničivé i magické tornádo. A nebo prostě a jednoduše praští do podlahy, to také funguje.

V následujících dnech se zajisté objeví podrobnější ukázka s komentářem vývojářů, kteří dalšího hrdinu blíže představí. Zatím se můžeme ještě na malý skok vrátit k pavoučímu muži. K dispozici je totiž video zaměřené na jeho historii. Poprvé se objevil v komiksu Amazing Tales (15. číslo), život mu vdechli Stan Lee a Steve Ditko. V základu měl ztělesňovat průměrného puberťáka, s nímž by se mohlo ztotožnit mladší publikum. Musel tedy řešit běžné problémy každodenního života, ale také velkou zodpovědnost, kterou získal díky kousnutí podezřelého pavouka.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama