Do PUBG míří obrovská aktualizace. Nová mapa i mechanismy zatím běží na testovacích serverech
i Zdroj: Hrej.cz
PlayerUnknown‘s Battlegrounds Novinka Do PUBG míří obrovská aktualizace. Nová mapa i mechanismy zatím běží na testovacích serverech

Do PUBG míří obrovská aktualizace. Nová mapa i mechanismy zatím běží na testovacích serverech

Radek Raudenský

Radek Raudenský

1. 7. 2021 12:54

Nová aktualizace do PUBG už pokročila na veřejné testovací servery a bez skurpulí ji můžeme označit za jednu z největších v posledních měsících. Update 12.2 přináší spoustu novinek, a to zejména novou mapu Taego, která sama o sobě skrývá několik nových mechanismů.

Reklama

  • PUBG příští týden dostane velkou aktualizaci s novou mapou
  • Ta dostane nové mechanismy, zbraně i vozidla

Taego je po dlouhé době dalších rozlehlou mapou zasazenou do Jižní Koreje. Dočkáme se jak přírody, tak městské zástavby, i v těchto případech ale přišly změny. V přírodě se totiž objeví divoká zvířata, přesněji ptáci, kteří reagují na střelbu a pohyb hráčů – podobný mechanismus už funguje například v Hunt: Showdown.

Taego přináší i novinky z jiných her. Comeback BR dovolí hráčům, kteří zemřou v rámci první fáze, odcestovat do Comeback Areny, kde budou bojovat o svůj návrat do hry. Nepůjde o přímou variaci na Gulag z Warzone, ale o miniaturní mapu, kde budou hráči sbírat věci a snažit se přežít do konce určeného času. Na mapách se zároveň objeví i Self AED, tedy předmět sloužící k sebeoživení.

Hra dostane i nové zbraně, útočnou pušku K2 a Mk12 DMR. Taego dostane i vlastní (licencované) vozidlo, a to Hyundai Pony Couple. Proztaím je aktualizace na testovacích serverech, příští týden by ale měla dorazit na live servery.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama