Do Planet Zoo míří balíček severoamerické zvěře. Přináší lachtany, bobry nebo losy
i Zdroj: Hrej.cz
Planet Zoo Novinka Do Planet Zoo míří balíček severoamerické zvěře. Přináší lachtany, bobry nebo losy

Do Planet Zoo míří balíček severoamerické zvěře. Přináší lachtany, bobry nebo losy

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

4. 10. 2021 14:40

Nabídka fauny povedeného tycoonu Planet Zoo se rozrůstá o dalších osm zvířat v rámci balíčku North America Animal Pack. Jak už název napovídá, jde o osm zvířat charakteristických pro oblasti Severní Ameriky. Společně s ním do hry přibývá i nový scénář zasazený do prostředí zahrady na úpatí Blue Ridge Mountains.

Reklama

  • North America Animal Pack přináší do Planet Zoo osm nových zvířat ze Severní Ameriky
  • Součástí je i nový scénář zasazený do bažinatého úpatí Blue Ridge Mountains

Nabídka zvířat je patřičně rozmanitá. Hráči se můžou těšit na pumu severoamerickou, lachtana kalifornského, bobra kanadského, aligátora severoamerického, psouna prériového, arktickou lišku, losa a rozměrnou žábu skokana volského. Každé se zvířat má samozřejmě své specifické chování a jiným způsobem obohacuje vaší zoo. 

Zatímco losi patří k majestátním sudokopytníkům a i v rozměrném výběhu ho rozhodně nepřehlédnete, prérioví psouni jsou roztomilí drobci, kteří charakteristicky “drží hlídku” u svých nor. Mimochodem jde o nejmenší “klasické” zvíře ve hře (tedy takové, které nepatří do expozic). Virtuální polární lišky, velmi odolné proti mrazu, také budou lovit střemhlavým skokem do sněhu a lachtani štěkají a třepou svými tučnými těly na březích.

V novém scénáři na vás čeká výstavba nově zřízené rezervace v bažinaté oblasti úpatí pohoří Blue Ridge. 

Balíček navazuje na podobné zásilky zvířat z Afriky, Jihovýchodní Asie, Jižní Ameriky, Austrálie, polárních oblastí a oceánů. Nabídku tak možná v budoucnu uzavře zvěř charakteristická pro Evropu a severní, střední, jižní a jihozápadní Asii. Balíček stojí tradičně 10 eur, v přepočtu zhruba 250 českých korun a můžete ho koupit na Steamu. Recenze jsou zatím pozitivní, jeden z hráčů je například velmi nadšen z bobra.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama