Do Microsoft Flight Simulatoru příští rok zřejmě přiletí helikoptéry, kluzáky i hydroplány
i Zdroj: Hrej.cz
Microsoft Flight Simulator Novinka Do Microsoft Flight Simulatoru příští rok zřejmě přiletí helikoptéry, kluzáky i hydroplány

Do Microsoft Flight Simulatoru příští rok zřejmě přiletí helikoptéry, kluzáky i hydroplány

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

19. 7. 2021 12:53

Studio Asobo se podělilo o další pravidelný blogový příspěvek ve kterém nastiňuje kam se v příštích měsících vyvine Microsoft Flight Simulator. Kromě obvyklé roadmapy ale tentokrát přineslo i žebříček přání hráčů s fází vývoje jednotlivých prvků. Z žebříčku vyplývá, že hráči zdaleka nejvíce touží po implementaci helikoptér, a dočkat by se měli někdy během příštího roku.

Reklama

  • Autoři Microsoft Flight Simulatoru zveřejnili žebříček žádostí komunity i se stavem vývoje jednotlivých položek
  • Nejžádanější jsou helikoptéry, měly by přibýt příští rok
  • Novinek je celá řada

Data vycházejí z hlasování komunity a do žebříčku se dostala zhruba padesátka podnětů hráčů. Na řadě z nich už autoři pracují a měly by vyjít ještě během letošního roku. Jde například o funkci opakovaných záběrů, podporu více obrazovek nebo technologie DirectX12. 

Zajímavěji ale vypadá výhled do budoucna. Nejžádanější novinkou je implementace helikoptér. Na té autoři zatím nepracují, ale už ji mají zařazenou v plánech. Rotory by se mohly roztočit už v příštím roce. To samé pak platí pro hydroplány a kluzáky, které jsou taktéž velmi žádané. Zajímavě vypadá i implementace ročních období, taktéž v roce 2022.

Ve stejné době by mimochodem mělo dorazit třeba podrobnější přepracování Brazílie, Itálie, Jižní Koreje nebo trojrozměrných prvků jako jsou dráty elektrického vedení, lanovek a tak podobně. Naopak až do roku 2023 si budeme muset počkat na implementaci vlakové dopravy.

Do Microsoft Flight Simulatoru příští rok zřejmě přiletí helikoptéry, kluzáky i hydroplány
i Zdroj: Hrej.cz

V současnosti se chystá spuštění verze pro Xbox Series X a S (27. července) společně s velkou aktualizací Sim Update 5. Ta má přinést například výraznou optimalizaci výkonu na počítačích. V srpnu pak přiletí další mapová aktualizace zaměřená na Německo, Rakousko a Švýcarsko.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama