Do Halo: Master Chief Collection přichází obří update, konečně je tu Flood Firefight
i Zdroj: 343 Industries / HaloWaypoint
Halo: The Master Chief Collection Novinka Do Halo: Master Chief Collection přichází obří update, konečně je tu Flood Firefight

Do Halo: Master Chief Collection přichází obří update, konečně je tu Flood Firefight

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

12. 4. 2022 10:54

Studio 343 Industries se sice soustředí na postupné ladění a vývoj nejaktuálnějšího pokračování Halo Infinite, nezapomíná ale i na oblíbenou Master Chief Collection. Ta dostala novou velkou aktualizaci, přidávající dlouho žádanou možnost boje proti Flood. Vedle toho například zpřístupňuje crossplay v Halo 3 a ODST.

Reklama

  • Halo: Master Chief Collection dostává obří aktualizaci
  • Přibývá Floodfight, crossplay pro Halo 3 a ODST nebo nové medaile a lebky

Po Flood Firefight volali hráči v podstatě už od doby, kdy Firefight do série přibyl, tedy v roce 2009 s vydáním Halo 3: ODST (později se objevil i v Reach a později ho nahradil režim Spartan Ops). Kooperativní survival režim ale nabízel jen souboje proti jednotkám Covenant, až nyní se v něm můžou hráči postavit parazitickým zrůdám Flood. Jejich přítomnost doprovází hustá a dynamicky se měnící mlha. Flood také dokáže okupovat vozidla, má v repertoáru nové, neokoukané útoky a samozřejmě obsazuje mrtvá těla. Autoři avizují, že budete bojovat proti padlým parťákům i sami proti sobě.

V ODST se také poprvé objeví možnost použití Energy Swordu a Sentinel Beamu. Na mapách Firefight se objevují nové nosiče zbraní včetně plamenometů, aby řezání nepřátel bylo o něco zajímavější.

Halo 3 a ODST lze s aktualizací hrát v crossplay mezi PC a konzolemi Xbox. Můžou se ale vyskytnout chyby. V trojce se rozšířila nabídka medailí získaných během multiplayerových zápasů, naopak do Halo 4 přibývá přizpůsobení kampaně s úpravami skinů zbraní.

Halo Infinite povolává každého Sparťana. Druhá sezóna multiplayeru se blíží a dostává trailer
i Zdroj: Xbox Game Studios / 343 Industries

Halo Infinite povolává každého Sparťana. Druhá sezóna multiplayeru se blíží a dostává trailer

Není tomu dávno, co si Halo zažilo nejen představení líbivé kuchařky, ale také odchod vedoucího multiplayerového týmu Halo…

10. 4. 2022 08:15

Jednou z posledních novinek jsou experimentální lebky modifikující kampaň. Některé z nich jsou prý tak divoké, že s nimi dost možná nebude možné dokončit konkrétní mise.

Patch na Xboxu zabere 21,5 gigabajtu, 26,5 gigabajtu na Microsoft Store a 11,2 gigabajtu na Steamu. Do budoucna se má hra rozšířit o další podporu modifikací, nové sběratelské předměty a kosmetická vylepšení nebo zpřístupnění pro indisponované hráče.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama