Do Far Cry 6 dorazil drsňák Danny Trejo. Ubisoft zároveň vydal Far Cry 3: Blood Dragon Classic Edition
i Zdroj: Hrej.cz
Far Cry 6 Novinka Do Far Cry 6 dorazil drsňák Danny Trejo. Ubisoft zároveň vydal Far Cry 3: Blood Dragon Classic Edition

Do Far Cry 6 dorazil drsňák Danny Trejo. Ubisoft zároveň vydal Far Cry 3: Blood Dragon Classic Edition

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

17. 12. 2021 11:18

Diktatura v režii Antóna Castilla stále trvá, vládní jednotky nicméně čeká nemilé překvapení. Na ostrov Yara totiž zavítal Danny Trejo, který se chystá rozpoutat malé peklo na zemi.

Reklama

  • Far Cry 6 vítá další obsah v podobě misí s proslulým hollywoodským hercem 
  • Vychází také Far Cry 3: Blood Dragon Classic Edition
  • Jde o port na konzole PlayStation 4 a Xbox One, verze pro novou generaci zatím chybí

Hollywoodský herec je znám třeba z filmů Od soumraku do úsvitu, Grindhouse: Planeta Teror nebo Machete, zároveň je považován za nositele té vůbec nejdrsnější tváře z celé branže. Ve hře ztvární parťáka hlavní postavy v misi Danny & Dani vs Everybody, na rozdíl od Giancarla Esposita tedy stojí na straně odpůrců režimu. Po splnění úkolu doprovodí hráče ještě do jedné akce, v rámci operace Malagua podpoří studentský protest proti chemické zbrani PG-240X, s níž manipuluje zdejší armáda.

To ale není vše. Zároveň došlo k vydání Far Cry 3: Blood Dragon Classic Edition. Zdá se však, že jde pouze o jednoduchý port pro konzole PlayStation 4 a Xbox One, kromě drobných úprav zřejmě nelze očekávat nějaké zásadní změny. Hra ostatně běží pouze v 30 FPS. Zmínka o verzích pro konzole nové generace se sice objevila v záznamu ratingové agentury ESRB, není ale jasné, kdy by měla vyjít.

Far Cry 3: Blood Dragon Classic Edition je součástí season passu k Far Cry 6, dá se ale koupit i zvlášť. Na české verzi PlayStation Storu svítí cena 399 korun.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama