Do Battlefield 2042 se chystají tři mapy, ukazují soubory hry
i Zdroj: DICE
Battlefield 2042 Novinka Do Battlefield 2042 se chystají tři mapy, ukazují soubory hry

Do Battlefield 2042 se chystají tři mapy, ukazují soubory hry

Radek Raudenský

Radek Raudenský

6. 4. 2022 12:05

I když bylo přijetí Battlefield 2042 velice negativní, studio DICE se nadále snaží napravit reputaci vlastní i hry a plánuje pro hru další obsah. Dočkali jsme se vydání několika aktualizací, které si daly za cíl opravit ty nejzávažnější problémy a dle nového úniku se chystá nová trojice map.

Reklama

  • Dle úniku se do Battlefield 2042 chystají tři nové mapy
  • Drained se může inspirovat mapou z artbooku

Jak ukazuje data miner temporyal, ze souborů hry se podařilo získat informace o třech nevydaných mapách „Drained“, „Lights Out“ a „Dock Lands“. Následně se temporyal pustil do spekulace, co jednotlivé mapy mohou představovat. Drained může názvem odkazovat na vyschlé jezero či řeku, přičemž obrázek tomu podobný se nacházel už v artbooku hry. Lights Out naznačuje oblast vězení či kasáren, Dock Lands by mohla být upravená mapa pro režim Portal.

Z dostupných spekulací hráči předpokládají, že se vývojáři novými mapami pokusí napravit negativní reakce na obrovské a otevřené mapy. Jednou z reakcí studia, kterou tým již potvrdil, bude upravení umístění bodů, o které se bojuje.

DICE se z vydání Battlefield 2042 poučilo, tvrdí Tom Henderson
i Zdroj: DICE

DICE se z vydání Battlefield 2042 poučilo, tvrdí Tom Henderson

Tom Henderson jede na vlně zvedající se popularity, což mu zajišťuje i nové kontakty. Po zprávě o plánech francouzského…

24. 3. 2022 15:27
2

Insider Tom Henderson ale navzdory pokračující podpoře přinesl zprávu, že DICE již začalo pracovat na novém dílu Battlefieldu. Studio je údajně poučeno ze svých chyb a ví, jakým způsobem má přistoupit k vývoji a jak potěšit své hráče.   

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama