Do Back 4 Blood v prosinci přibyde nové DLC River of Blood
i Zdroj: Turtle Rock Studios
Back 4 Blood Novinka Do Back 4 Blood v prosinci přibyde nové DLC River of Blood

Do Back 4 Blood v prosinci přibyde nové DLC River of Blood

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

9. 11. 2022 09:51

Studio Turtle Rock podrobněji představilo třetí plánované rozšíření multiplayerové kooperativní střílečky Back 4 Blood. To ponese název River of Blood a podobně jako jeho předchůdci přinese pořádnou porci nového obsahu včetně nové kampaně, zbraní, misí, skinů nebo variant nepřátel.

Reklama

  • Kooperativní akce Back 4 Blood chystá prosincové rozšíření
  • To přinese novou kampaň, zbraně, postavy i možnosti
  • River of Blood vyjde 6. prosince společně s vánočním eventem

V rámci nové kampaně, sloužící jako šestý příběhový akt, se hráči podívají do pěti nových lokací. Nejen v nich budou čekat noví nepřátelé, včetně dvou nových variant speciálních Ridden. Seznam Cleanerů rozšíří lučištnice Tala a do hry přibude také Jeff, přátelsky naladěný mutant, kterého lze povolat na pomoc v boji.

Seznam novinek je samozřejmě ještě o něco širší. Těšit se můžeme na plamenomet, novou zbraň na blízko, vylepšování zbraní na blízko a spoustu modifikačních karet. Konkrétnější informace ale zatím studio neposkytlo. Připraveno je i 20 nových skinů, 8 pro hrdiny a 12 pro zbraně. Většina skinů postav je laděna steampunkově, nechybí ale i jeden čistě robotický. V tomto ohledu autoři opravdu popustili uzdu své kreativitě.

Rozšíření River of Blood vychází 6. prosince v rámci season passu a ultimátních edicí hry, případně bude klasicky dostupné v obchodech. Ve stejný den dorazí také malá bezplatná aktualizace předchozí expanze Trial of the Worm a vánoční event s koledami, vánočními skiny a dalšími drobnostmi pro zpestření konce roku. Ten potrvá do 4. ledna.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama