Dnes vychází WRC 10. Lákají na nové rallye podniky i historické výlety
i Zdroj: Hrej.cz
WRC 10 Novinka Dnes vychází WRC 10. Lákají na nové rallye podniky i historické výlety

Dnes vychází WRC 10. Lákají na nové rallye podniky i historické výlety

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

2. 9. 2021 13:21

Milovníci šotoliny zbystřete. Na evropském trhu dnes vychází virtuální rallye WRC 10  francouzského studia KT Racing (dříve Kylotonn). To hráče láká především na bohatou nabídku licencovaného obsahu v čele s šampionátem WRC, novými mistrovstvími a šesti historickými podniky od roku 1973.

Reklama

  • Dnes vychází WRC 10
  • Nabízí všechny podniky i týmy letošní sezóny WRC
  • Také přináší bohatý obsah historických rallye

Série WRC původně neměla úplně nejlepší pověst, v rukou poměrně talentovaných francouzů ale postupně rozkvetla do solidního vyzyvatele konkurenčních Dirt od Codemasters. Navíc má až do roku 2023 v rukávu eso v podobě komplexní licence. I ve WRC 10 se tedy projedete 52 oficiálními týmy z letošní sezóny rallye napříč kategoriemi Junior, WRC3, WRC2 a královského šampionátu WRC. 

K původní nabídce rallye podniků se přidaly další čtyři, konkrétně Chorvatsko, Estonsko, Belgie a legendární Katalánská rallye. Autorům se tak daří nabídnout kompletní sezónu 2021 (v té skutečné kvůli Covidu chybí Švédsko a Chile, kvůli financím pak Britská rallye). Vedle toho ale hra slaví padesáté výročí skutečného turnaje a nabízí řadu retro obsahu. Zajezdíte si tedy i na šesti historických podnicích včetně Řecka, Německa nebo Argentiny.

 Společně s tím hra nabízí i celkem 20 historických vozů. Samozřejmostí jsou ikony sportu jako Lancia Delta Integrale nebo Alpine A110.

Autoři také lákají na vylepšenou fyziku, náročnější správu součástek vozidel a přepracovaný model zvuku. Kariéru také obohatil editor vinylů. Titul vychází na PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series a Xbox One. Recenzi připravujeme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama