Dlouho chybějící podpora Pokémon HOME pro Pokémon Scarlet & Violet přijde příští týden
i Zdroj: Nintendo
Pokémon Scarlet & Violet Novinka Dlouho chybějící podpora Pokémon HOME pro Pokémon Scarlet & Violet přijde příští týden

Dlouho chybějící podpora Pokémon HOME pro Pokémon Scarlet & Violet přijde příští týden

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

18. 5. 2023 22:25 4

Majitelé aktuální generace her Pokémon s podtituly Scarlet & Violet se po několika měsících čekání konečně dočkají kompletní podpory překlenovacího rozhraní Pokémon HOME. Ta byla jednou z nejžádanějších aktualizací nebo rozšíření hry a oficiální twitterový účet prozradil, že podpora přijde 24. května, tedy ve středu.

Reklama

  • Už 24. května dorazí do Pokémon Scarlet & Violet podpora HOME
  • Za připojení her dostanete všechny tři startery s Hidden Ability

Hráči v ten moment tedy dostanou možnost přenášet pochytané Pokémony do cloudových schránek a pak je různě vyměňovat mezi hrami. Ze světa Paldea si tak můžete přenést stvoření do Sword & Shield, Brilliant Diamond & Shining Pearl a Legends Arceus. Naopak do Scarlet & Violet můžete pozvat prakticky jakéhokoliv Pokémona, kterého v Home vlastníte, tedy teoreticky až z dob třetí generace her. Samozřejmě to ale platí jen pro vzájemně kompatibilní příšerky. Mezi hrami nemůžete přenášet Pokémony, kteří v tom či onom titulu “neexistují”.

Kompletní fungování systému ukazuje přehledný graf zveřejněný s příspěvkem. V mobilní verzi aplikace také připojením her automaticky získáte startovní trio Sprigatito, Fuecoco a Quaxly se speciálními schopnostmi jako Mystery Gift. To je bonus zajímavý především pro kompetitivní hráče.

Jednu položku v seznamu restů si tedy autoři můžou odškrtnout. Teď přichází čas vychytat řadu technických chyb, které hru od vydání trápí. Alespoň na čas ale mohou mít hráči z něčeho radost.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama