Dle úniků na Ubisoft Forward uvidíme nové Mario + Rabbids
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dle úniků na Ubisoft Forward uvidíme nové Mario + Rabbids

Dle úniků na Ubisoft Forward uvidíme nové Mario + Rabbids

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

11. 6. 2021 13:50

Jak už jsme si v souvislosti s přehlídkami her velkých společností během E3 zvykli, skutečně utajeno zůstane jen máloco. Velmi spolehlivý leaker s přezdívkou PracticalBrush12 například přišel s predikcí jednoho z nejzajímavějších odhalení Ubisoftu. Ten by během sobotní show Ubisoft Forward odhalit pokračování tahovky Mario + Rabbids Kingdom Battle.

Reklama

  • Známý leaker tvrdí, že během Ubisoft Forward dojde k odhalení Mario + Rabbids Sparks of Hope
  • Vedle toho zmiňuje i Forzu Horizon 5 nebo Outer Worlds 2

Druhý díl dle všeho ponese podtitul Sparks of Hope, žádné další podrobnosti o hře nevíme. Samozřejmě jde o ničím nepotvrzenou spekulaci, autor má však velmi dobrou historii předčasných odhalení. Nedávno třeba velmi přesně odhalil remaky Pokémon Diamond & Pearl a open-world Pokémon Legends: Arceus. První Mario + Rabbids odhalil Ubisoft během E3 v roce 2017, na prknech se objevil i duchovní otec Maria Šigeru Mijamoto. Původní oznámení působilo trochu neobvykle, výsledek ale nadchnul hráče i kritiky a jde o jednu z nejlepších exkluzivit platformy Nintendo Switch.

V seznamu zveřejněném na Redditu nechybí i další zajímavá jména dosud neodhalených her. Brush láká například na Forzu Horizon 5 (respektive “Forza5”), Outer Worlds 2 nebo Slime Rancher 2. Ty bychom nepochybně viděli během nedělní keynote Microsoftu.

Pokud jsou zkazky o Mario + Rabbids pravdivé, dočkáme se zítra v 21:00, kdy Ubisoft Forward startuje. Akci budeme živě streamovat a komentovat.  

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama