Dle úniků byl Redfall opět odložen. Aktuálně se prý počítá s květnovým vydáním
i Zdroj: Bethesda / Arkane
Byznys Redfall Novinka Dle úniků byl Redfall opět odložen. Aktuálně se prý počítá s květnovým vydáním

Dle úniků byl Redfall opět odložen. Aktuálně se prý počítá s květnovým vydáním

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

27. 12. 2022 13:39

Letošní rok nebyl pro Microsoft a jeho platformu Xbox bůhvíjak bohatý, i když přinesl několik zajímavých menších exkluzivit. Nadcházející ročník 2023 už slibuje změnu, především díky dvěma novinkám z dílen Bethesdy, minimálně první plánovaný Redfall se ale dle insiderů potýká s problémy.

Reklama

  • Redfall měl být podle insiderů odložen o několik týdnů
  • Aktuálně má vyjít v květnu

Respektovaný magazín Insider Gaming sdílel informace twitterového účtu Okami Games, dle kterého měl být Redfall interně odložen o několik týdnů. Chystaná upírská akce měla původně vyjít už letos v létě, byla ale odložena na začátek příštího roku, konkrétně na březen. I ten nejspíš nestihne, dle zdrojů aktuální plány studia Arkane počítají s vydáním během května.

Bethesda už dříve potvrdila, že Redfall musí vyjít dříve, než očekávaný a ambiciózní Starfield. I ten měl vyjít už letos v listopadu, byl ale odložen na neurčito, respektive na příští rok. Pokud jsou všechny informace pravdivé, tak to nebude dříve než v květnu, teoreticky bychom měli počítat spíše se začátkem podzimní sezóny.

Připomeňme, že Redfall má nabídnout kooperativní akci pro až čtyři hráče, postavenou na boji proti různě zmutovaným upírům. Studio Arkane už dříve avizovalo, že jde o jeho zatím nejambicióznější hru. Měla by tedy překonávat Deathloop, Prey nebo oceňovanou ságu Dishonored.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama