Dle Toma Hendersona chce Ubisoft Assassin’s Creed Mirage vydat v srpnu a japonské Red má problémy
i Zdroj: Ubisoft
Byznys Assassin's Creed Mirage Novinka Dle Toma Hendersona chce Ubisoft Assassin’s Creed Mirage vydat v srpnu a japonské Red má problémy

Dle Toma Hendersona chce Ubisoft Assassin’s Creed Mirage vydat v srpnu a japonské Red má problémy

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

2. 12. 2022 17:29

S blížícím se koncem roku pomalu utichá kolotoč spekulací a úniků, za kterým tradičně stojí známí insideři herního vývoje. Jedno z nejvlivnějších jmen, Tom Henderson, ale stále spekulace trousí. Dnes například zmínil, že dle jeho informací v současnosti Ubisoft cílí vydání Assassin’s Creed Mirage na srpen.

Reklama

  • Podle informací zdrojů Toma Hendersona chce Ubisoft dodat nový menší Assasin's Creed v srpnu
  • To by znamenalo, že byl už podruhé interně odložen
  • Assassin's Creed Red má vedle toho problémy s vývojem, Hexe naopak vypadá velmi nadějně

Přímo v původním příspěvku podotýká, že jde jen o současný plán firmy, který se může postupně měnit s tím, jak bude vývoj probíhat. Žádné konkrétní datum jsme dosud neznali. V souvislosti s hromadným odkladem a zrušením některých projektů Ubisoftu z července letošního roku ale přicházely zprávy o tom, že bylo Mirage odloženo minimálně na příští jaro. Ani to ale nakonec zřejmě není reálné. Firma si tedy zřejmě zatím není ničím jista.

Henderson připomíná, že by tak hra vyšla tři roky po zatím posledním Assassin’s Creed s podtitulem Valhalla. Navíc titul stále míří i na starší generaci konzolí, v té době už tři roky zastaralou kvůli vydání současné generace.

Zdroj prý odmítl komentovat, proč k dalšímu odkladu došlo, naznačil ale, že úplně hladce neprobíhá ani vývoj Assassin’s Creed Red, tedy očekávaného pokračování z feudálního Japonska. Henderson to spojuje s dřívějšími zkazkami o hromadných odchodech ze studia kvůli šikaně. Na druhou stranu evropský Hexe měl manažery nadchnout a blíží se fázi plnohodnotné produkce. Ubisoft prý chce Red vydat v roce 2024 a Hexe v roce 2026.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama