Dle spekulací z Dead by Daylight brzy zmizí Leatherface. Prý vyprší práva
i Zdroj: Behaviour Interactive
Dead by Daylight Novinka Dle spekulací z Dead by Daylight brzy zmizí Leatherface. Prý vyprší práva

Dle spekulací z Dead by Daylight brzy zmizí Leatherface. Prý vyprší práva

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

9. 1. 2023 11:36

Specializovaný twitterový účet DBDLeaks přinesl spekulaci dle které z multiplayerové akce Dead by Daylight brzy zmizí Leatherface. Ikonický záporák série Texaský masakr motorovou pilou se prý odporoučí kvůli končícím právům a pravděpodobně i kvůli chystané oficiální herní adaptaci filmů. Autoři informaci nepotvrdili ani nevyvrátili.

Reklama

  • Z Dead by Daylight má být dle spekulací odstraněn Leatherface
  • Údajně na něj vyprší práva a chystaná adaptace značky Texaský masakr má přednost

Asymetrický multiplayerový hit Dead By Daylight staví na zápasech inspirovaných filmovými slashery. Proti sobě tak stojí skupina přeživších, a jeden hráč ovládající zabijáka, často z oblíbených filmových sérií. Kromě původních postav se ve hře můžete vžít třeba do role Freddyho Kruegera, Amandy Young, Demogorgona, Pyramid Heada, Nemesis nebo právě Leatherface. 

Na druhé straně mimochodem také stojí spousta postav ze známých hororových sérií, namátkou Ash Williams (Evil Dead) nebo Jill Valentine (Resident Evil).

Studiu Behaviour Interactive Inc údajně brzy vyprší licence na postavu. Leatherface se navíc objeví v chystané hře The Texas Chain Saw Massacre od Sumo Digital. Ta zatím nemá datum vydání, ale taktéž chce nabídnout asymetrickou hororovou zábavu a dle některých komentářů původního příspěvku by na sobě hry parazitovaly. Přednost tak prý dostane přímá adaptace značky.

Otázkou zůstává, zda Leatherface jako postava v Dead by Daylight zůstane hráčům, kteří si ji dříve zakoupili. Právě tak totiž fungoval zmíněný Demogorgon ze Stranger Things. Ten byl dostupný do listopadu roku 2021. Poté zmizel z obchodu a už jej nelze získat, původní majitelé za něj ale stále můžou hrát.

Studio spekulaci nekomentovalo. Zatím ji tedy berte s velkou rezervou.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama