Dle spekulací se vyvíjí nový Crash Bandicoot, má jít o multiplayerovou bojovku
i Zdroj: Toys for Bob / Activision
Novinka Dle spekulací se vyvíjí nový Crash Bandicoot, má jít o multiplayerovou bojovku

Dle spekulací se vyvíjí nový Crash Bandicoot, má jít o multiplayerovou bojovku

Radek Raudenský

Radek Raudenský

6. 6. 2022 14:23 1

Crash Bandicoot se svého posledního plnohodnotného vstupu dočkal v roce 2020 s dílem It’s About time, který dopadl velice dobře. Singleplayerová záležitost si ale dá na chvíli pauzu, jak tvrdí novinář Jez Corden. Ten tvrdí, že studio Toys for Bob začalo pracovat na multiplayerovém titulu.

Reklama

  • Dle novináře Jeze Cordena se tvoří multiplayerový Crash Bandicoot
  • Má jít o bojovku pro čtyři hráče

Vývojářské studio se poslední dobou stalo centrem novinek, jelikož dle spekulací mělo od vedení Activisionu dostat příkaz pracovat na battle royale Warzone. To ale očividně už neplatí, nebo pouze pro část studia. Corden doplňuje, že má jít o hru na styl bojovky, kde se proti sobě postaví čtyři hráči. Bohužel více informací neposkytl.

Důvod je poměrně jasný. Dle prvních informací po vydání hry byl sice nový Crash kriticky oceňovaný, ale ve výsledku prodal méně kopií než remasterované díly. Důvodem mohla být vysoká cena, úkolem vývojářů je ale pochopitelně najít recept na hru, které se bude dařit i finančně. Zdali jsou spekulace pravdivé si ověříme už brzy, hra by se údajně měla odhalit na jedné z nadcházejících konferencí.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama