Dle spekulací se vrátí “milovaná” série od EA. Mohlo by jít o Fight Night Round
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dle spekulací se vrátí “milovaná” série od EA. Mohlo by jít o Fight Night Round

Dle spekulací se vrátí “milovaná” série od EA. Mohlo by jít o Fight Night Round

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

10. 11. 2021 16:05

Společnost EA prý chystá návrat jisté série, která byla u fanoušků velmi oblíbená. Dle zdrojů webu VGC a známého insidera Toma Hendersona by mohlo jít o boxerskou značku Fight Night Round. Prý má být ve vývoji další díl, jen tak brzy se ho ale nedočkáme, protože se nyní autoři soustředí na další ročník smíšených bojových umění UFC.

Reklama

  • Dle zdrojů VGC EA Canada pracuje na dalším boxerském Fight Night
  • Projekt měl dostat zelenou, studio ale prioritizuje nové UFC
  • To nejspíš vyjde v roce 2022, do té doby tedy zřejmě vývoj Fight Night nijak nepokročí

Tom Henderson už včera lákal na odhalení zákulisních informací o návratu jisté velmi oblíbené sérii od EA. Situace ale prý měla “být komplikovanější, než jsme původně čekali”. Fanoušci následně v diskuzních vláknech diskutovali nad variantami. Řada z nich si přála návrat sérií Burnout, Mirrors Edge nebo Command & Conquer, někteří z nich ale zřejmě správně odhadovali, že by se do ringu mohl vrátit oblíbený Fight Night Round.

Tato boxerská série vycházela od roku 2004, původně pouze pod názvem Fight Night (ročník), od druhého dílu s přídomkem Round. První tři roky vycházely recipročně, podobně jako série FIFA nebo NHL. Pak došlo k menším pauzám, čtvrtý díl vyšel primárně na tehdy nové konzole v roce 2009. Za všemi díly stálo největší studio EA, Canada. To později změnilo jméno na dnešní EA Vancouver a v roce 2011 vydalo zatím poslední Fight Night s podtitulem Champion. Ten přinesl zajímavé novinky v podobě příběhového režimu a na poměry sportovních her neobvykle dospělého podání, brutality nebo sprostých slov.

Studio (které současně vyvíjí ostatní sportovní hry kromě Maddenu) dosud pracovalo na sérii UFC. Možná i díky narůstající popularitě smíšených bojových umění.

Dle zdrojů VGC ale vedení odkleplo vývoj dalšího Fight Night. To mělo původně vznikat po boku potvrzeného pátého ročníku UFC, vedení se ale dle svých slov bálo rozdělovat tvůrčí síly mezi dva velmi blízké projekty. V současnosti tak priorita leží na UFC 5. 

Nová pokračování UFC vycházejí s železnou pravidelností v dvouletých cyklech, pátého dílu bychom se tedy mohli dočkat příští rok. O připravovaném Fight Night víme jen to, že vzniká pod projektovým názvem “Moneyball”, dříve než na konci roku 2022 o něm zřejmě nic podrobnějšího neuslyšíme.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama