Dle spekulací se na pokračování Call of Duty: Advanced Warfare nepracuje, série bude nově vycházet každé dva roky
i Zdroj: Activision
Novinka Dle spekulací se na pokračování Call of Duty: Advanced Warfare nepracuje, série bude nově vycházet každé dva roky

Dle spekulací se na pokračování Call of Duty: Advanced Warfare nepracuje, série bude nově vycházet každé dva roky

Radek Raudenský

Radek Raudenský

3. 11. 2022 13:26

Na začátku října nám osvědčený zdroj CharlieIntel prozradil, že dle spekulací má studio Sledgehammer pracovat na pokračování podsérie Advanced Warfare. Tento titul měl dorazit v roce 2025, CharlieIntel ale upozorňovalo na to, že jde o nepodložené informace. Tvrzení nyní vyvrací i insider Tom Henderson.

Reklama

  • Insider Tom Henderson vyvrací dřívější spekulace
  • Dle jeho zdrojů se na pokračování Advanced Warfare nepracuje
  • Call of Duty má nově pravidelně vycházet ob dva roky

Dle jeho zdrojů Sledgehammer Games skutečně na dalším dílu pracuje, to je ale u celé série Call of Duty už tradiční – studia se v pravidelných cyklech obměňují, stejně tak i vydávané série. Hra pod těmito tvůrci je ale stále v rané fázi vývoje a není jasné, která série se nakonec probojuje do vývoje.

Dle Hendersona se ale mění zajetý styl Call of Duty. Jak už ze spekulací víme, v příštím roce se nového Call of Duty nedočkáme, přičemž by se tento trend měl držet i v budoucno – nové díly Call of Duty tak mají vycházet co dva roky, nikoliv každý rok. 

Henderson pak tvrdí, že vývoj Call of Duty se v posledních letech stal velice dynamickým a plány se mění každou chvíli. Například jeho dřívější informace o mapě Ural, která se měla objevit ve Warzone 2.0, se nakonec nepotvrdily, i když mapa měla skutečně existovat. Část informací také hovoří o tom, že se Sledgehammer chtělo pustit do pokračování Vanguardu, vzhledem k neúspěchu se ale nakonec rozhodlo pokračovat jiným směrem.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama