Dle propagačního letáku na hráče Gran Turismo 7 čeká 420 aut na 90 variantách tratí
i Zdroj: Hrej.cz
Gran Turismo 7 Novinka Dle propagačního letáku na hráče Gran Turismo 7 čeká 420 aut na 90 variantách tratí

Dle propagačního letáku na hráče Gran Turismo 7 čeká 420 aut na 90 variantách tratí

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

21. 12. 2021 12:28

Na internet unikl propagační leták lákající na připravované pokračování závodní série Gran Turismo. Sedmý díl přinese řadu novinek, z hlediska surových čísel bude ale o něco chudší, než jeho předchůdce. Leták totiž odhaluje, že se ve hře při vydání objeví 420 vozidel a nabídka celkem 90 variant okruhů nebo tratí.

Reklama

  • Propagační letáček ke Gran Turismo 7 ukazuje na 420 aut a 90 variant tratí

Web Destructoid přitom připomíná, že například Gran Turismo 6 nabízelo celkem 1197 aut a 41 tratí v 86 variantách. Na druhou stranu, tuto nabídku studio Polyphony Digital často dohánělo tím, že do hry implementovalo obří množství variant některých modelů japonských výrobců (jen různých Nissanů Skyline se zde nacházelo 40, to samé platí třeba pro Hondu S2000 nebo Mazdu MX-5) nebo více variant totožného závodního speciálu. Spoustu vozů také používalo obstarožní modely původem ještě z Gran Turismo pro PlayStation 2. V sedmičce by se tedy mohla objevit o něco menší, ale mnohem pestřejší nabídka, například po vzoru konkurenční Forzy Motorsport.

Leták vedle toho shrnuje, co všechno vlastně na hráče čeká. Ve hře bude k dispozici hlavní autosalon, kde lze koupit zhruba 300 nových vozidel modelových řad po roce 2011. Starší kousky třeba z osmdesátých nebo devadesátých let se objeví v bazaru. Garáž pak můžete naplnit celkem tisícovkou vozů a bude sloužit jako středobod celého herního zážitku. V tuningovém obchodě lze nakoupit lepší motory, pneu, brzdy nebo zavěšení, chybět nemají ani turbodmychadla, kompresory a další vychytávky. Vizuální úpravy zase probíhají v GT Auto, vedle polepů půjde i o bodykity nebo spojlery. Gran Turismo 7 se tak zřejmě snaží přiblížit Forze.

Dále nechybí výzvy, klasická škola s licencemi nebo novinka v podobě vzorů pro fotografování vozidel na předem připravených místech světa.

Gran Turismo 7 nabídne celkem 90 variant tratí, přesný počet míst zatím neznáme, víme jen o klasických okruzích v Le Mans nebo na Nürburgringu. Titul vychází 4. března 2022 na PlayStation 4 a PlayStation 5.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama