Dle Jeffa Grubba Nintendo na konec roku chystá remaster Metroid Prime
i Zdroj: Nintendo
Novinka Dle Jeffa Grubba Nintendo na konec roku chystá remaster Metroid Prime

Dle Jeffa Grubba Nintendo na konec roku chystá remaster Metroid Prime

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

27. 6. 2022 21:29

Známý videoherní insider a leaker Jeff Grubb v podcastu pro GiantBomb opět sdílel zajímavé zákulisní informace. Tentokrát se týkaly série Metroid, respektive trojrozměrné podsérie Metroid Prime. Ta oslaví dvacáté výročí, a Nintendo to údajně chystá podpořit vydáním dlouho očekávaného remasteru.

Reklama

  • Jeff Grubb tvrdí, že Nintendo na konec roku chystá remaster Metroid Prime
  • Přinese třeba přepracované ovládání
  • Později by měly vyjít i další dva díly, ale s menší péčí

Ve streamu Game Mess Mornings to sdělil divákům s prohlášením, že jsou si tím jeho zdroje skutečně jisty. O vývoji prý slýchal už dříve, Nintendo by nyní mělo být připraveno hru skutečně dotáhnout a vydat ke konci roku.

18. listopadu oslaví první Metroid Prime dvacáté výročí, na GameCube vyšel v tento den v roce 2002. Dle Grubba přijde s přepracovaným ovládáním pomocí analogových páček a gyroskopu, čímž by se měli hráči seznámit se schématem použitým v donekonečna odkládaném Metroid Prime 4. Později by také měly vyjít remastery druhého a třetího dílu, v tomto případě ale Grubb zní výrazně méně jistě. Navíc údajně jen jednička dostane větší omlazovací péči a další hry budou spíše jen aktualizovány pro současný hardware.

Hráčům se ale myšlenka tří různě vydaných her moc nelíbí, obzvlášť při očekávání vyšší cenovky. Připomínáme, že jde o spekulaci a informaci insidera, byť respektovaného. Nemusí tedy být nutně pravdivá a je třeba ji brát s rezervou.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama