Dle Jeffa Grubba by mohl být v říjnu oznámen pátý díl The Sims
i Zdroj: Maxis / EA
The Sims 4 Novinka Dle Jeffa Grubba by mohl být v říjnu oznámen pátý díl The Sims

Dle Jeffa Grubba by mohl být v říjnu oznámen pátý díl The Sims

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

16. 9. 2022 14:39

Společnost Electronic Arts včera oficiálně potvrdila, že bude simulátor života The Sims 4 dostupný úplně zdarma. Zároveň začala lákat na stream Behind The Sims Summit, v rámci kterého chce představit budoucí obsah. Dle respektovaného insidera Jeffa Grubba by ale mohl stream ukázat velmi zajímavé novinky.

Reklama
Reklama

  • Dle informací Jeffa Grubba bude v říjnu oznámeno další The Sims 
  • Může se tak stát v rámci streamu Behind The Sims Summit

“The Sims 5 se taky blíží. Jojo. Na té věci, příští měsíc, to prakticky určitě oznámí,” nechal se Jeff Grubb slyšet v další epizodě pravidelného vidcastu magazínu Giant Bomb (načasováno v embedu níže). Dle jeho slov je oznámení na spadnutí a teoreticky by k němu mělo dojít během října, což dává smysl v kombinaci s oznámením a plány EA a Maxis. Grubb ale zároveň varuje fanoušky, že je hra stále ve velmi rané fázi vývoje a ještě dlouho nevyjde.

Grubb s editorem VGC Jordanem Middlerem odhadují, že by série jako taková mohla do budoucna změnit styl a místo formátu jedné základní hry s postupným přísunem větších a menších DLC přejít spíše na formát live service titulu s konstantním přísunem nového obsahu v rámci předplatného. To očekává i řada fanoušků ságy, i když se pochopitelně najde řada hráčů, kteří po větší změně netouží a chtějí jen modernější a komplexnější pokračování.

Výše zmíněný stream proběhne 18. října. Doufejme, že pro nás má vydavatelství nachystáno zajímavé překvapení.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama