DLC se Spider-Manem pro Marvel’s Avengers neobsahuje žádné příběhové mise
i Zdroj: Hrej.cz
Marvel's Avengers Novinka DLC se Spider-Manem pro Marvel’s Avengers neobsahuje žádné příběhové mise

DLC se Spider-Manem pro Marvel’s Avengers neobsahuje žádné příběhové mise

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

23. 11. 2021 11:52 1

Ještě v září producent Dan Matlack v diskuzi na oficiálním Discordu Marvel’s Avengers tvrdil, že se hráči v rámci rozšíření se Spider-Manem mohou těšit na nový příběh obohacený o tradiční cutscény. Předpokládalo se tedy, že se bude podobat předchozím updatům, v nichž se objevili hrdinové Kate Bishop, Hawkeye a Black Panther. Ve skutečnosti tomu tak ale není.

Reklama

  • Spider-Man dorazí do Marvel’s Avengers bez příběhových misí
  • Exkluzivní obsah pro konzole PlayStation servíruje dění skrze audio záznamy
  • Autoři přiznávají, že se soustředili hlavně na obsah, na který dosáhnou všichni hráči

Magazín IGN prozradil, že rozšíření s pavoučím mužem de facto žádné příběhové mise neobsahuje, dění je servírováno skrze krátké audio záznamy v rámci multiplayeru, které jsou doplněny o ilustrované ukázky. 

Spider-Man se pustí do akce koncem listopadu v eventu s označením With Great Power, záda mu budou krýt Ms. Marvel a Black Widow. Jak je známo, jde o exkluzivní obsah pro konzole PlayStation 4 a PlayStation 5, vývojáři se však rozhodli, že se v první řadě zaměří na obsah, který se dostane ke všem hráčům. To ostatně přiznává i gameplay director Philippe Therien. “Rozhodli jsme se investovat naši energii do Klaw raidu, který vyjde ve stejný čas. Bylo to pro nás opravdu jednoduché rozhodnutí. Se Spider-Manem je možné zahrát úplně vše, zároveň jsme ale vydali také obsah, který je skvělý na všech platformách. Toto rozhodnutí jsme udělali hned na začátku.”

Marvel’s Avengers nabízí první ukázku Spider-Mana. Hráči si všímají zejména jeho pomalého pohybu
i Zdroj: Hrej.cz

Marvel’s Avengers nabízí první ukázku Spider-Mana. Hráči si všímají zejména jeho pomalého pohybu

Exkluzivní obsah pro konzole PlayStation, na nějž vývojáři Marvel’s Avengers lákali ještě před vydáním, dostává svůj první…

13. 11. 2021 08:00

IGN v této souvislosti dodává, že tolik diskutovaný exkluzivní obsah nakonec připomíná doplňující balíčky pro Rainbow Six Siege nebo League of Legends, které přinášejí “pouze” novou hratelnou postavu a k tomu pár kosmetických předmětů. Je samozřejmě otázkou, zda hráči nečekali trochu víc.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama