DLC Fatesworn pro Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning na Switchi letos nevyjde
i Zdroj: Steam
Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning Novinka DLC Fatesworn pro Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning na Switchi letos nevyjde

DLC Fatesworn pro Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning na Switchi letos nevyjde

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

29. 12. 2022 14:26

Pro majitele akčního RPG Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning na konzolích Nintendo Switch mají tvůrci hry špatné zprávy. Loňské DLC Fatesworn totiž na platformě letos nevyjde, a budeme na něj muset počkat až do příštího roku. Studio to oznámilo na oficiálním účtu na sociálních sítích.

Reklama

  • DLC Fatesworn pro Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning na Switchi vyjde až příští rok
  • Ještě není úplně doladěné

Rozšíření je údajně téměř hotové, není ale doladěné do takové míry, aby s ním byli tvůrci úplně spokojení. Rozhodli se tedy vydání ještě o chvíli odložit. Připomeňme, že DLC původní hru obohatilo o bohatý nový příběh, zasazený do nového prostředí se spoustou úkolů i hratelnostních prvků včetně systému Chaosu.

“Vydejte se do zcela nového amalurského prostředí plného zasněžených tunder, hlubokých jeskyní a zrádných nepřátel a navštivte horské vesnice a prastaré město Crownhold na břehu jezera. Ovládněte nestabilní sílu Chaosu pomocí jedinečné nové nebojové schopnosti a třídy zbraní a zbrojí. Jako obávaný Fatesworn povedete poslední bitvu proti Niskaru a jejich bratrům chaosu, zatímco kobky Chaosu proměňují každý region v Kingdoms of Amalur: Reckoning v potenciální bojiště,” láká na DLC oficiální popis.

Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning je remasterem původního Reckoningu a vyšel v roce 2020. Na Switch se podíval loni v březnu. DLC Fatesworn pak vyšlo 14. prosince 2021.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama