Divoká variace Breakoutu Shatter dostane remaster, vyjde prakticky na všech platformách
i Zdroj: Steam
Shatter Novinka Divoká variace Breakoutu Shatter dostane remaster, vyjde prakticky na všech platformách

Divoká variace Breakoutu Shatter dostane remaster, vyjde prakticky na všech platformách

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

18. 5. 2022 14:52

Jedna z nejzajímavějších a nejzábavnějších variací na kultovní hru Breakout, ve které s plošinkou odrážející míč ničíte herní pole z kostek, dostane remaster. Shatter původně vyšel na PlayStation 3 a bodoval efektní grafikou i nabitým soundtrackem, nyní se podívá na další platformy.

Reklama

  • Remaster Shatter přinese 4K při 120 snímcích za sekundu a řadu vylepšení
  • Vyjde na všechny platformy

Klasický koncept odpalování míče anonymní plackou Shatter obohatil o řadu zajímavých hratelnostních prvků. Hráč se zhostil role vesmírné lodě ve tvaru reproduktoru, která prolétala jednotlivými levely v prostoru, a musela při čištění herních polí kalkulovat s celou řadou speciálních schopností, vylepšení a zvláštních okolností. Nechyběli ani obrovští bossové. 

Shatter Remastered Deluxe přináší původní zábavu ve 4K, 120 snímcích za sekundu, s novým grafickým rozhraním, dalšími vizuálními vylepšeními i novými hratelnostními prvky. Původní soundtrack byl také remixován a remasterován pro 5.1 surround zvuk.

Skvělý je především ten fakt, že se hra podívá na celou řadu platforem. V podstatě si ji zahrajete kdekoliv se vám zamane. Kromě konzolí PlayStation totiž letí i na Xbox One a Xbox Series, Nintendo Switch i PC, respektive Steam. Konkrétní datum vydání neznáme, trailer ale zmiňuje druhou polovinu letošního roku.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama