Divák přerušil německou televizní soutěž. Žádal informace o GTA 6
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Divák přerušil německou televizní soutěž. Žádal informace o GTA 6

Divák přerušil německou televizní soutěž. Žádal informace o GTA 6

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

30. 8. 2021 16:01

Velmi neobvyklá událost narušila epizodu populární německé televizní soutěže Schlag den Star. Na pódium během živého vysílání se totiž vydal jeden z diváků, který se představil jako Taser, a po moderátorovi i veřejnosti požadoval aktuální informace o vývoji šestého dílu série Grand Theft Auto. Moderátor situaci ustál s humorem, přítomná soutěžící se lekla Taserova příchodu a narušitele nakonec poklidně vyvedla ochranka.

Reklama

  • Německou show Schlag den Star narušil divák, který chtěl informace o GTA 6
  • Bizarní situací chtěl zřejmě využít popularitu pořadu

Soutěž, ve které v sérii výzev soutěží německé celebrity, na první pohled nemá s počítačovými hrami nic společného. Přítomná influencerka Evelyn Burdecki navíc působila poměrně zmateně a až po chvílí identifikovala, že se výstup točí kolem počítačové hry. Server VG247 ale upozornil na to, že moderátor pořadu Alexander Duszat, známý pod uměleckým jménem Elton, v minulosti daboval postavu v německé mutaci Halo 3. Na dabingu šestého dílu by se tedy teoreticky mohl podílet.

Elton ale jen pokrčil rameny a potvrdil, že o hře nic neví. Dokonce dodal, že zatím ani nedohrál pátý díl. Taser se zřejmě snažil využit vysoké popularity pořadu. Na celé události je ale zvláštní zjevný klid a uvolněnost všech účastníků. Taser působil připraveně, moderátora nijak nerozhodil a ten se dokonce na konci výstupu řečnicky tázal, zda Tasera nezaplatila společnost Take Two (vydavatel série). Ostraha navíc se zásahem hodně otálela a nechala Tasera předat celou zprávu. Fanoušci tedy hned začali spekulovat, zda nejde o velmi kuriózní marketingový kousek.

O vývoji GTA 6 se spekuluje už několik let. Aktuálně nejvěrohodnější informace hovoří o tom, že by mohlo vyjít zhruba za čtyři roky.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama