Díky modifikacím pro Stray může být kočka obézní, pes, nosit brýle, vypadat jako Garfield nebo jako CJ
i Zdroj: NexusMods
Kuriozity Stray Novinka Díky modifikacím pro Stray může být kočka obézní, pes, nosit brýle, vypadat jako Garfield nebo jako CJ

Díky modifikacím pro Stray může být kočka obézní, pes, nosit brýle, vypadat jako Garfield nebo jako CJ

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

25. 7. 2022 09:52

Kočičí hit z minulého týdne, dobrodružná adventura Stray, samozřejmě nezaujala jen klasické hráče, ale i fanoušky modifikací. V dedikované kategorii na agregátorů modů NexusMods se tak už nyní objevily desítky menších modifikací, měnících vzhled ústřední kočky. A samozřejmě se najdou i spíše bizarní úpravy hry jako takové.

Reklama

  • Modifikace Stray už nyní nabízejí celou řadu úsměvných možností
  • Kromě barvy srsti se může změnit i tvar těla
  • Hrát můžete za psa, v první osobě nebo split-screenu

Nejobvyklejší jsou změny barvy srsti nebo rasy kočky, přičemž autoři často vycházejí ze skutečného tvora, který jim dělá doma společnost. Klidně můžete hrát za kočku siamskou, tabby, bezsrstou sphynx, černou, čenobílou, hnědou, nebo existuje i balíček různých barev, skrze který si můžete vybrat z většího množství odstínů. Nejde ale jen o barvu, díky modům může kočka nosit brýle, nebo být třeba mírně obézní. Lahůdkou pro fanoušky je pak podoba pohádkového kocoura Garfielda. Příznivci psů si zase můžou zahrát za štěně francouzského buldočka.

Specifickou sortou modifikací jsou ty, měnící efekt tlačítka pro mňoukání. Pokud se vám základní kočičí komunikace nelíbí, může čtyřnohý chlupáč třeba prdět, trousit hlášky z oblíbeného seriálu Griffinovi nebo napodobovat úsměvný glitch z Heavy Rain.

Specialitou jsou pak změny v hratelnosti. Už nyní můžete Stray hrát z pohledu první osob… kočky, případně přizvat do hry ještě jednoho kamaráda a vyzkoušet si split-screen. K dispozici je také řada grafických vylepšení.

Na závěr jsem si nechal jeden zločin proti kočičí lidskosti. Stray totiž můžete projít i v kůži CJe z GTA: San Andreas. Proč?

Bez komentáře
i Zdroj: Nexus Mods
Bez komentáře
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama