DICE přišlo o šéfa designu, Fawzi Mesmar opouští svůj tým krátce po vydání nového Battlefieldu
i Zdroj: Hrej.cz
Battlefield 2042 Novinka DICE přišlo o šéfa designu, Fawzi Mesmar opouští svůj tým krátce po vydání nového Battlefieldu

DICE přišlo o šéfa designu, Fawzi Mesmar opouští svůj tým krátce po vydání nového Battlefieldu

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

25. 11. 2021 08:45 1

Matt Goldman není jediným vysoce postaveným vývojářem, který se v posledních dnech rozhodl pro změnu. Ztráty hlásí také DICE, studio přišlo o Fawziho Mesmara, jenž mimo jiné zodpovídal za design posledního Battlefieldu.

Reklama

  • Fawzi Mesmar mění zaměstnavatele
  • Z DICE odchází za lepší nabídkou
  • Ve studiu měl na starost tým 80 lidí

O jeho odchodu studio informovalo další zaměstnance taktéž prostřednictvím e-mailu. Ze zprávy vyšlo najevo, že Mesmar změnu dlouho plánoval, nijak nesouvisí s tím, že si nový Battlefield moc dobře nevede. Sám se ostatně rozhodl počkat, až DICE poslední díl válečné vřavy odbaví, protože o tento milník zkrátka nechtěl přijít. 

Mesmar prozradil, že od jiné společnosti dostal nabídku, kterou nemohl odmítnout, neřekl ale, kam konkrétně povedou jeho další kroky. “Bylo mi potěšením, že jsem mohl sloužit v nejlepších týmech designérů v této galaxii,” napsal ve zprávě na rozloučenou. “Vaše skvělá práce mě i nadále bude každý den inspirovat. Díky, že jste mi věřili, doufám, že jsem nezklamal.”

Battlefield 2042 patří mezi deset nejhůře hodnocených her na Steamu
i Zdroj: Hrej.cz

Battlefield 2042 patří mezi deset nejhůře hodnocených her na Steamu

Minulý týden oficiálně vyšlo pokračování série multiplayerových stříleček Battlefield a řada hráčů na hře nenechává nit…

22. 11. 2021 12:25

V DICE působil od roku 2019, na starost měl tým 80 lidí, v němž pracovali game designéři a další kreativci. Krom posledního Battlefieldu se podílel i na pětce a také na Star Wars Battlefront II. Zástupci EA mu popřáli hodně štěstí, zároveň uvedli, že jeho odchod nijak neovlivní další plány na vylepšení posledního Battlefieldu skrze dodatečné updaty. A že je co zlepšovat.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama