Dice hned v den vydání reguluje možnosti režimu Portal v Battlefield 2042, hráči našli metodu, jak rychle levelovat
i Zdroj: Hrej.cz
Battlefield 2042 Novinka Dice hned v den vydání reguluje možnosti režimu Portal v Battlefield 2042, hráči našli metodu, jak rychle levelovat

Dice hned v den vydání reguluje možnosti režimu Portal v Battlefield 2042, hráči našli metodu, jak rychle levelovat

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

12. 11. 2021 19:48

Studio stojící za Battlefield 2042 bylo nuceno hned v den vydání hromadně restartovat všechny servery režimu Portal. Hráči totiž možnost vytvářet vlastní nastavení zápasů využili k tomu, aby vytvořili šablony určené pro jednoduché a rychlé získávání zkušenostních bodů a posléze i hráčských úrovní. Studio to označilo za “špatné chování”.

Reklama

  • Studio Dice muselo v den vydání Battlefield 2042 zakročit proti serverům na farmení zkušenostních bodů
  • To umožňovaly nastavení v režimu Portal
  • Studio se omluvilo za komplikace a servery vyresetovalo

Hned ráno totiž ve vyhledávači serverů šlo objevit instance, které přímo lákaly na rychlé získání zkušeností, například skrze nastavení, kde mají počítačem ovládaní protivníci pouze jeden bod zdraví a lze je tak zabít jednou ranou z jakékoliv zbraně.

Večer vyšla aktualizace, která těmto praktikám měla zamezit. Zatím není jasné jak konkrétně, měla ale výrazně klesnout efektivita podobných serverů. Tvůrci zároveň natvrdo restartovali všechny servery aby uvolnili další sloty.

Režim Portal umožňuje hráčům vytvářet velmi dopodrobna vlastní kombinace prvků a hracích pravidel na jednotlivých serverech. Zatím tak mohou kombinovat obsah Battlefield 3, Battlefield Bad Company 2 a Battlefield 1942. Na mapách se tak mohou setkávat vojáci z druhé světové války, současnosti a budoucnosti za různých, více či méně divokých podmínek.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama