Diablo zavádí novinku, po které hráči volali. Dostupná je úplně zdarma již dnes
i Zdroj: Activision-Blizzard
Mobilní hraní Diablo Immortal Novinka Diablo zavádí novinku, po které hráči volali. Dostupná je úplně zdarma již dnes

Diablo zavádí novinku, po které hráči volali. Dostupná je úplně zdarma již dnes

Jakub Fišer

Jakub Fišer

20. 7. 2022 17:30 1

Blizzard včera oznámil na svém oficiální blogu, že do free-to-play titulu Diablo Immortal míří velká novinka. Dostupná je ode dnešního dne a vyzkoušet si ji může doslova každý.

Reklama

  • Diablo Immortal přináší netrpělivě očekávanou změnu třídy postavy
  • Nová schopnost je dostupná již dnes a – pozor – úplně zadarmo

Řeč je o změně třídy vašeho válečníka, se kterým jste Diablo začali. Možná vás více zajímají kouzla a magie než hrubá síla a meče – nebo naopak. V každém případě, od nynějška máte možnost přímo ve hře tuto změnu provést. Stačí, abyste zamířili za Shifting Flames do města Westmarch.

Hráči zničehonic otáčí – Diablo Immortal je podle nich v některých ohledech skvělá hra
i Zdroj: Blizzard / Diablo Immortal press kit

Hráči zničehonic otáčí – Diablo Immortal je podle nich v některých ohledech skvělá hra

Kritika kolem MMORPG se zčistajasna mění o 180 stupňů. Hráči najednou mluví o Diablu Immortal jako o skvělé hře, ale má to…

19. 7. 2022 14:40
6

Dle novinek popsaných na blogu Blizzardu bude mít každý hráč s úrovní alespoň 35 možnost jednou za 7 dní provést změnu postavy, respektive herní třídy. Kromě toho, kdyby vám změna opravdu hodně nevyhovovala, můžete se jednou po změně vrátit zpátky, nehledě na to, jaká doba od proměny uběhla.

Postavy, které projdou změnou třídy, dostanou náhradní vybavení s ekvivalentní hodnotou, jakou měla postava před změnou třídy, a vybavení, kterým byla vybavena předchozí verze postavy, bude umístěno do inventáře. Kromě toho si budete moci při změně upravit i vzhled. Všechny příslušnosti ke klanům a dalším hráčským skupinám budou přeneseny i na novou třídu.

Změnu postavy bude provázet i návrh nového vzhledu
i Zdroj: Blizzard
Změnu postavy bude provázet i návrh nového vzhledu

Ale protože jde o Diablo Immortal, ptát se “Za kolik, Horste?”. Tady Blizzard opět trochu překvapuje, nejenže totiž tvrdí, že jednou za 7 dní bude mít každý hráč s levelem alespoň 35 tuto možnost zdarma, ale dokonce prý ani není v plánu tuto část hry jakkoliv monetizovat. Ale pozor, přijdete o kosmetické drobnosti a vylepšení spojené s tou či onou třídou. Vrátí se vám až při případné další změně třídy.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama