Diablo IV brzy nabídne uzavřenou betu zaměřenou na endgame obsah
i Zdroj: Blizzard
Diablo IV Novinka Diablo IV brzy nabídne uzavřenou betu zaměřenou na endgame obsah

Diablo IV brzy nabídne uzavřenou betu zaměřenou na endgame obsah

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

20. 9. 2022 12:14

Studio Blizzard oznámilo, že plánuje další uzavřenou betaverzi chystaného izometrického RPG Diablo 4. Tentokrát  se bude testovací fáze zaměřovat na obsah dostupný po dokončení základního příběhu a chce posbírat data dále vylepšující hráčský zážitek.

Reklama

  • Chystá se uzavřená beta Diablo IV
  • Je určená pro opravdu zkušené hráče a zaměří se na endgame obsah

Zkušenosti budou pochopitelně pod přísným embargem, do hry pak autoři pozvou jen vybranou hrstku hráčů, kteří odehrálo dostatek času v endgame fázích Diablo 2: Resurrected a Diablo 3. Sami uvádějí, že se rozhodli pořádně otestovat endgame především proto, že jde o stěžejní část zážitku řady hráčů. Navíc nechtějí příběhovou zápletku příliš vyzradit ostatním.

Betaverze bude dostupná na všech platformách, tedy PC, Xbox Series, Xbox One, PlayStation 5 a PlayStation 4, a to včetně meziplatformního hraní a meziplatformního přenosu uložených her. Hráči budou testovat prvky Helltide, Nightmare Dungeons, Whispers of the Dead, Fields of Hatred a Paragon Boards. Jde tedy o mix živých eventů, dungeonů, speciálních výzev a PvP arén v endgame oblasti Sanctuary.

Test by měl proběhnout někdy během příštího roku. Blizzard bude doufat, že se tentokrát vyhne úniku záběrů, který ho postihl během víkendu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama