Diablo Immortal má další vroubek: chyba serverů neumožňovala hráčům zvítězit
i Zdroj: Blizzard / Diablo Immortal press kit
Mobilní hraní Diablo Immortal Novinka Diablo Immortal má další vroubek: chyba serverů neumožňovala hráčům zvítězit

Diablo Immortal má další vroubek: chyba serverů neumožňovala hráčům zvítězit

Jakub Fišer

Jakub Fišer

12. 7. 2022 11:40 1

Ačkoliv je nejnovější počin Blizzardu trnem v oku hlavně kvůli svým mikrotranskacím, Diablo Immortal trápí místy i nestabilní servery. Své o tom ví hráči z celého světa, kteří se rozhodli o víkendu vyzkoušet herní režim Shadow War.

Reklama

  • Diablo Immortal trápil o víkendu výpadek serverů po celém světě
  • Problémy se týkaly herního PvP módu Shadow War
  • Chyba je v tuto chvíli již vyřešena, Blizzard se omluvil a věnoval hráčům herní měnu zdarma

Shadow War je jeden z herních módů v multiplayerovém free-to-play titulu Diablo Immortal. Se svou družinou se v něm můžete postavit proti reálným hráčům a svést PvP bitvu válečník proti válečníkovi. Během uplynulého víkendu však turnaje trápily výpadky serverů.

Hráči se začali okamžitě ozývat na Redditu i na Twitteru. Podle mnohých docházelo k chybě, která před zápasem s druhým týmem vyhodí hlášku, že tým protivníků neobsahuje žádného reálného hráče, dojde tedy ke kontumačnímu vítězství (vítězství v nepřítomnosti protivníka). Po nějaké době se však hláška objeví znovu s tím, že jste naopak prohráli – byť v protějším týmu údajně nikdo nebyl.

Uživatel na twitteru @Ross_McDougall však potvrdil, že ještě během víkendu byl problém vyřešen a postižení hráči byli štědře odměněni herní měnou. Dle informací z Redditu se problém dotkl všech serverů Diablo, přičemž první byly opraveny ty americké. V tuto chvíli by již problémy neměly přetrvávat ani v dalších regionech: Asie, Oceánie a Evropa. Opravu na fóru sám potvrdil uživatel PezRadar, komunitní lídr Blizzardu.

Nový šéf Blizzardu se rozpovídal o Diablo Immortal. Je to pro mě velmi osobní, prohlásil
i Zdroj: Blizzard

Nový šéf Blizzardu se rozpovídal o Diablo Immortal. Je to pro mě velmi osobní, prohlásil

Za měsíc to bude rok, co Blizzard představil svého nového šéfa Mika Ybarru. Ten se nyní v rozhovoru pro Los Angeles Times…

8. 7. 2022 18:15
6

Kromě tohoto kiksu si však hráči na stabilitu videohry stěžují jen pramálo. Mnohem větším trnem v oku jim jsou mikrotransakce a nátlakový marketing. Šéf Blizzardu Mike Ybarra však v nedávném rozhovoru popřel, že by firma tahala z lidí peníze; většina hráčů prý neutratí v Diablu ani dolar.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama