Diablo Immortal konečně dostává první update. Hráči se bojí hlavně nového bosse
i Zdroj: Blizzard
Mobilní hraní Diablo Immortal Novinka Diablo Immortal konečně dostává první update. Hráči se bojí hlavně nového bosse

Diablo Immortal konečně dostává první update. Hráči se bojí hlavně nového bosse

Jakub Fišer

Jakub Fišer

7. 7. 2022 11:30

Multiplayerové RPG Diablo Immortal dostává po měsíci od vydání první velký update. Ode dnešního dne je k dispozici battle pass pro druhou sezonu s označením Bloodsworn. Jaké novinky přináší? A proč jsou hráči ohledně aktualizace rozpačití?

Reklama

  • Diablo Immortal dostává první velký obsahový update
  • Hráči jsou však trochu v rozpacích z nového bosse Vitaath
  • K mání jsou i nové battle passy, placené i neplacené

K těm opravdu největším novinkám free-to-play Diabla zaručeně patří přidání nového bosse jménem Vitaath. Ledový démon děsí hráče po celém světě, ne snad kvůli jeho vizáži, ale spíš kvůli extrémním nárokům na souboj s ním.

Hráči začali krátce po uveřejnění kompletního výčtu novinek z aktualizace debatovat především nad tím, jaký je třeba Combat Rating (CR) pro poražení nového bosse. Pro srovnání, poslední boss v hlavním dungeonu se jmenoval Lassal a doporučená úroveň na jeho poražení byla alespoň 420 CR. Nový ledový démon Vitaath však vyžaduje alespoň 2 000 CR.

Ihned se začali ozývat odpůrci mikrotransakcí, kteří tvrdí, že je to jen další způsob, jak z lidí vysát peníze. Na tuto úroveň Combat Ratingu totiž bude potřeba buď opravdu hodně grindu, anebo ještě lépe – dostatek finančních prostředků na účtě. Ať už tak či onak, souboj s Vitaath se stane novým milníkem a i v příštích dnech a týdnech půjde rovněž o velmi diskutované téma.

Z dalších novinek nutno zmínit bezplatný battle pass na 40 levelů a dvě placené verze: Empowered (kromě bezplatných věcí přidává prémiovou odměnu) a kosmeticky laděný Bloodsworn. Passy budou k dispozici do 4. srpna a lze počítat se stejnou cenou, jako u první sezony: od 5 do 15 dolarů, tedy asi 120 až 350 korun.

Diablo Immortal je nejhorší hrou na trhu, rozhodli hráči. Blizzard si mezitím mne ruce
i Zdroj: Blizzard

Diablo Immortal je nejhorší hrou na trhu, rozhodli hráči. Blizzard si mezitím mne ruce

Tento čtvrtek to budou přesně dva týdny od uvedení Diablo Immortal, mobilního hitu, který pobláznil celý svět fanoušků RPG.…

14. 6. 2022 09:25

Kromě zmíněného došlo i na celou řadu oprav a kosmetických vylepšení. Aktualizace by již měla být uvolněna na všech dostupných platformách: Android, iOS / iPadOS i PC. Kompletní výčet novinek najdete na oficiálních stránkách Blizzard.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama