Diablo Immortal dostane první update. Vývojáři odhalili důležité novinky
i Zdroj: Blizzard
Mobilní hraní Diablo Immortal Novinka Diablo Immortal dostane první update. Vývojáři odhalili důležité novinky

Diablo Immortal dostane první update. Vývojáři odhalili důležité novinky

Jakub Fišer

Jakub Fišer

24. 6. 2022 14:33

Diablo Immortal je pro vývojáře z NetEase a Blizzardu učiněným úspěchem. Za necelý měsíc vydělává miliony dolarů a trend bude nejspíš jen stoupat. Teď tvůrci slíbili brzký příchod první velké aktualizace.

Reklama

 

  • Jeden z šéfů Blizzardu oznámil na Redditu blížící se první update pro Diablo Immortal
  • Hlavní novinkou má být nový příběhový obsah, který dorazí v blízké době
  • Hráči jsou ale k novinkám zdrženliví, bojí se posílení mikrotransakcí

Na sociální síti Reddit zástupce firmy Blizzard slíbil, že první aktualizace pro mobilní Diablo je skutečně na cestě. Adam Fletcher, komunitní šéf pro Diablo Immortal, který vystupuje pod přezdívkou PezRadar, se rozhodl odpovědět rozvášněným fanouškům na dotazy ohledně updatu hry:

“V příštích několika týdnech přineseme první aktualizaci, protože se blížíme na konec aktuálního Battle Passu. V nadcházejících příspěvcích podrobně popíšeme, jaké novinky plánujeme implementovat. Příští aktualizace se zaměří na Battle Pass a také na některé funkce, opravy atd. Jak jsme již v minulosti poznamenali, větší prvky herního obsahu budou pro uživatele zdarma, takže v budoucnu očekávejte příběhové novinky apod.” 

Suma sumárum to tedy vypadá, že se již brzy dočkáme nového příběhového obsahu pro free-to-play online RPG Diablo Immortal. Hráči ale reakce Blizzardu rovnou strhali, údajně prý znovu jen chtějí rýžovat peníze, protože k pokoření nových bossů bude třeba silnější vybavení a mikrotransakční spirála se bude dál točit.

Žádnou razantní změnu týkající se grafiky, ovládání či neoblíbených mikrotransakcí Blizzard neoznámil. Rovněž není jasné, jak je na tom oprava problémů s hraním na telefonech Samsung.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama