Devolver Digital potvrdil videem svou akci po Summer Game Festu. Bizarností a vtípků nás neušetří ani letos
i Zdroj: YouTube / Devolver Digital
Novinka Devolver Digital potvrdil videem svou akci po Summer Game Festu. Bizarností a vtípků nás neušetří ani letos

Devolver Digital potvrdil videem svou akci po Summer Game Festu. Bizarností a vtípků nás neušetří ani letos

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

5. 6. 2022 09:35

Správné léto se neobejde bez Devolver Digital a jeho vystoupení na Devolver Direct. Vydavatel, jenž je mezi hráči znám pro osobité vystupování, potvrdil svoji pravidelnou prezentaci na půlnoc z 9. na 10. června. Její uskutečnění tedy proběhne jen několik málo hodin po Summer Game Fest, kterým nás provede jeho pořadatel Geoff Keighley.

Reklama

  • Přenos Devolver Direct 2022 odstartuje o půlnoci z 9. na 10. června
  • Vydavatel se znovu zaměří na hry i netradiční zábavu 

Devolver Direct 2022 láká i letos na některé známější účastníky, stejně jako neméně bizarní chvíle. Na pódiu předtočené akce se tentokrát „objeví“ Goichi Suda (Suda51) neboli vývojář z japonského studia Grasshopper Manufacture. Tvůrce série No More Heroes, jež loni dostala svůj třetí díl, se zde nicméně nevyskytne osobně. V rámci ztřeštěného večera Devolveru vystoupí totiž skrze monitor vsazeném do obřího mecha, čímž podtrhne ráz celé akce.

Jakkoli to zní bizarně, prezentace by měla i nad rámec těchto vtípků poskytnout i některá herní oznámení. Hovoří se např. o tom, že se potenciálně dočkáme data vydání Wizard with a Gun či Return to Monkey Island, které Devolver vydává také. Vydavatel by mohl rovněž více zabřednout do loni oznámeného Cult of the Lamb, jež v sobě mísí roztomilou nevinnost i brutalitu Happy Tree Friends.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama