Demo rozporuplného Forspoken dnes vychází i na počítačích
i Zdroj: Square Enix
Forspoken Novinka Demo rozporuplného Forspoken dnes vychází i na počítačích

Demo rozporuplného Forspoken dnes vychází i na počítačích

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

24. 1. 2023 14:16

Právě dnes vychází akční RPG Forspoken, které od kritiků z celého světa sbírá velmi pestrou paletu hodnocení. Hráči na konzolích už titul mohou vyzkoušet několik týdnů, majitelé počítačů dostanou tuto možnost v podobě demoverze během dneška.

Reklama

  • Forspoken na PC nabízí demo
  • Stahovat ho můžete na všech distribučních platformách

Demoverze by měla být už nyní dostupná na všech platformách, tedy na Steamu, Epic Games Storu i v oficiálním obchodě Microsoft. Hráči si můžou vyzkoušet, jestli jim sedne soubojový systém a dynamický parkur (které jsou hodnoceny kladně), případně i nástin příběhu, design světa a zpracování hlavní postavy (což jsou naopak věci hromadně kritizované). Faktem také je, že demo ukáže, jak vám titul poběží vzhledem k hardwaru. Oficiální zveřejněné hardwarové nároky jsou totiž poměrně krvavé.

My se do recenzování teprve pustíme, a recenzi přineseme v nejbližší možné době. Titul údajně i přes žánr akčního RPG v otevřeném světě není příliš dlouhý. Pokud máte o hru zájem, dávejte si také pozor na spoilery, kterými se internet už teď hemží.

Forspoken je ode dneška dostupné na PC a PlayStation 5. "Jsme nadšeni, že můžeme ohttps://twitter.com/Forspoken/status/1617794708184469506slavit vydání hry Forspoken a že hráči konečně zažijí příběh Frey. Tým vývojářů a všichni ostatní zúčastnění tvrdě pracovali na tom, aby vizi Forspoken uvedli v život, a nemůžeme se dočkat reakcí fanoušků. Doufáme, že se hráči s Frey ztotožní, až se vydají do tajemné země Athia a podniknou s ní tuto magickou cestu," okomentoval vydání Takeši Aramaki, šéf studia Luminous Productions.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama