Delete After Reading je hra, kterou jste ještě neviděli. Dorazí letos na mobily s Androidem
i Zdroj: Steam / Patrones & Escondites
Mobilní hraní Delete After Reading Novinka Delete After Reading je hra, kterou jste ještě neviděli. Dorazí letos na mobily s Androidem

Delete After Reading je hra, kterou jste ještě neviděli. Dorazí letos na mobily s Androidem

Jakub Fišer

Jakub Fišer

22. 6. 2022 10:00

Pokud se řadíte k fanouškům nápaditých indie titulů, zpozorněte. Katalánské studio Patrones & Escondites se letos přihlásilo se svým novým počinem Delete After Reading, který má dorazit v průběhu letošního roku na Android.

Reklama

  • Delete After Reading je vtipná logická textová hra pro Android
  • Vaším cílem je přetvořit rozpracovaný grafický román k obrazu svému
  • Oficiální datum vydání ani cenu neznáme, dočkat bychom se však měli ještě letos

Delete After Reading je mobilní hra silně zaměřená na příběh. Vaším úkolem bude dokončit příběh, který vám hra předhazuje formou textu a krátkých silně stylizovaných animovaných pasáží. Ujmete se role pětičlenné party kamarádů, kteří najdou ztracené zařízení se souborem nazvaným “po přečtení zničte” (delete after reading).

Vaším nepřítelem bude osud, který se snaží o to, aby všechny hlavní postavy spadly do jeho spárů. Vy máte šanci tohle zvrátit, jak ukazuje nový trailer, se kterým se vývojáři přihlásili poprvé od konce května. O hře toho moc více nevíme, snad jen, že kombinuje hned několik žánrů: klikací adventuru, logické hádanky, ale také variaci na únikovou hru.

Tvůrci v posledním traileru slibují, že hra dorazí “brzy” na Android. Oficiální datum vydání, či alespoň rámcově měsíc, však k dispozici nemáme. Lze však počítat s tím, že titul dorazí ještě v roce 2022. O dostupnosti na iOS a iPadOS zatím nemáme žádné informace, vývojáři plánují hru prozatím pouze pro Android.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama