Děkovná řeč představitele Krata během The Game Awards byla delší, než jakákoliv oscarová
i Zdroj: The Game Awards
Novinka Děkovná řeč představitele Krata během The Game Awards byla delší, než jakákoliv oscarová

Děkovná řeč představitele Krata během The Game Awards byla delší, než jakákoliv oscarová

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

27. 12. 2022 11:47

Letošní předávání ocenění The Game Awards přineslo především zajímavá odhalení nebo kontroverzi spojenou s vetřelcem na pódiu během předání hlavní ceny. Akce Geoffa Keighleyho ale zároveň nabídla spoustu děkovných řečí, v čele s opravdu dlouhým monologem Christophera Judge, představitele Krata z God of War Ragnarök.

Reklama

  • Řeč Christophera Judge během The Game Awards byla delší, než jakákoliv řeč během Oscarů
  • Judge je tak podle pořadatelů “rekordman”

Judge získal ocenění za nejlepší herecký výkon v letošním herním roce, a v rámci předání ceny si připravil bez jedné vteřiny osmiminutovou děkovnou řeč. Samotný oficiální účet The Game Awards na Twitteru nyní sdílel zajímavost. Dle dostupných dat byl jeho proslov delší, než jakýkoliv jiný v historii The Game Awards i Cen Akademie, tedy legendárních Oscarů. 

V jejich případě drží dosud rekord herečka Greer Garson, která v roce 1942 při zisku sošky za film Paní Miniverová řečnila 5 minut a 30 sekund. Pořadatelé The Game Awards tak s nadsázkou uvádějí, že je Judge historickým rekordmanem.

Otázkou samozřejmě zůstává, zda v historii předávání cen za výkony ve filmovém, seriálovém nebo hudebním průmyslu někdo nemluvil ještě déle. Ostatně jsou každý rok předány stovky podobných ocenění. Komunita také podotýká, že například projevy sportovců uvedených do síní slávy mají často desítky minut.

Tak jako tak ale hercův projev patřil k těm delším. Zatímco někteří fanoušci doufají, že nejsme svědky vzniku trendu, který by zbytečně natahoval podobné show, sám pořadatel Keighley údajně řeč ocenil. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama