Deathloop vyjde na Xbox Series příští týden a přinese aktualizaci s novým obsahem
i Zdroj: Arkane Studios
Deathloop Novinka Deathloop vyjde na Xbox Series příští týden a přinese aktualizaci s novým obsahem

Deathloop vyjde na Xbox Series příští týden a přinese aktualizaci s novým obsahem

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

15. 9. 2022 15:38

Studio Arkane potvrdilo včerejší únik a oficiálně oznámilo vydání povedené střílečky Deathloop na konzolích Xbox Series. Dorazí tam už v úterý 20. září a to rovnou v aktualizované verzi s novým obsahem. Update samozřejmě vyjde na všech platformách a přinese crossplay, nové schopnosti, zbraně i nepřítele.

Reklama

  • Deathloop na Xbox Series vyjde 20. září
  • Přinese novou aktualizaci s obsahovým rozšířením

Včera vypršela roční konzolová exkluzivita, kterou hra měla na konzolích PlayStation. Hra se ihned objevila v systému Xbox, i když ji nebylo možné zakoupit. Zájemci si musí počkat ještě pět dnů, na druhou stranu hra okamžitě zamíří do nabídky Xbox Game Pass, jako předplatitelé se do ní tedy můžete pustit hned v první den. Na multiplayerových kolbištích se navíc střetnete i s kolegy z ostatních platforem. Hra totiž podporuje kompletní meziplatformní multiplayer.

Deathloop vyjde na Xbox Series příští týden a přinese aktualizaci s novým obsahem
i Zdroj: Arkane Studios

Propojení platforem platí i pro nákupy ve Windows a Xboxu. Pokud vlastníte kopii hry pro platformu Microsoftu, můžete ji hrát na konzoli i počítači. 

Nabídku schopností postavy v rámci aktualizace Goldenloop rozšíří Fugue, speciální projektil, který soupeře na čas omámí a odzbrojí. Schopnost lze vylepšit tak, aby fungovala jako mina, obrátila nepřítele proti jeho spolubojovníkům nebo nakazila jeho tělo a při smrti se šířila dále.

Nový nepřítel Paint-Bomber, jak název napovídá, fungují jako barevní sebevražední atentátníci. Šílenci s efektním ozbrojením se na hráče pokusí naběhnout a zabít ho explozí zblízka. Jako kontra může posloužit třeba nová zbraň Halps Prototype, účinný paprskomet, který lze střílet například do kamery, která paprsek odkloní jiným směrem. Schopní hráči tak můžou střílet i za roh.

Schopnost Masquerade záporné postavy Julianna také dostane svůj vlastní set vylepšení. Devatenáct nových trinketů pak zpřístupní kombinace některých existujících pro ještě zajímavější úpravy postavy. Nakonec autoři slibují zatím utajené rozšíření konce příběhu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama