Dawngate píše autor Mass Effectu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dawngate píše autor Mass Effectu

Dawngate píše autor Mass Effectu

Dan Kremser

Dan Kremser

12. 6. 2014 18:58 1
Reklama

Během konference EA se mimo jiné mihla i další MOBA hra, tentokráte s názvem Dawngate. Ta už byla odhalena minulý rok a dokonce běží beta. Podle samotných tvůrců by se hra měla od ostatních žánrovek lišit především důrazem na příběh, což potvrzuje i volba hlavního scénáristy, který má za sebou práci třeba na sérii Mass Effect.

Oním vyvoleným je Chris L'Etoile, který skutečně stojí za prvním a druhým Mass Effectem pro Dawngate píše celé příběhové pozadí, vymýšlí eskapády jednotlivých hrdinů a především bude rozšiřovat svět hry i v budoucnu. Autoři totiž slibují, že hráči budou moci příběhové pozadí herního světa ovlivňovat a sami vytvářet.

Otázkou je, zda vůbec hráče MOBA her jako League of Legends podobné věci až tak moc zajímají. Úplně konzistentně nezní navíc ani sami vývojáři, kteří by zase rádi laškovali s progamingem, což s hrou zaměřenou na příběh taky úplně nejde dohromady. Chris L'Etoile je ovšem zkušený scénárista a musíme tedy doufat, že skutečně ví, do čeho se vlastně pustil. Dawngate by se totiž opravdu něčím mělo hodně rychle vymezit od žánrové konkurence, která má letitý náskok.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama