Datamine odhalil, že se bude další The Crew jmenovat Motorfest. Vydáme se na havajský ostrov Oahu
i Zdroj: Ubisoft
Novinka Datamine odhalil, že se bude další The Crew jmenovat Motorfest. Vydáme se na havajský ostrov Oahu

Datamine odhalil, že se bude další The Crew jmenovat Motorfest. Vydáme se na havajský ostrov Oahu

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

27. 1. 2023 12:34

Vypadá to, že dnešek bude velmi bohatý na úniky spojené s Ubisoftem. Dataminer ScriptLeaksR6 přinesl informaci potvrzující dřívější odhalení insiderů z magazínu Insider Gaming a jejich kolegy Nicka Bakera (Shpeshal Nick). Odhalil totiž, že Ubisoft chystá nový projekt spojený se sérií The Crew. Ponese název Motorfest a zřejmě vstupuje do testovací fáze.

Reklama

  • Další únik z Ubisoftu naznačuje budoucnost série The Crew
  • Další hra se skutečně má jmenovat Motorfest
  • Údajně přinese ostrov Oahu a nový engine, k odhalení by mohlo dojít v horizontu dnů

Projekt původně známý pod názvem Orlandu měl údajně původně být větším rozšířením druhého dílu, nakonec se z něj ale stalo něco “mnohem většího”. Právě o tom mluvily zmíněné zdroje už během loňského října. Teď už lze informace založit na vytěžených datech lákajících na testovací program hry. Součástí úniku mají být i screenshoty s logem přímo ze hry, ale ty musí zůstat neveřejné.

Podle informací by hra měla běžet na novém enginu a trochu překvapivě hráče zavede na havajský ostrov Oahu. Řada fanoušků závodních her si hned vzpomene na Test Drive Unlimited, které hráčům taktéž nabídlo kompletně přepracovaný havajský ostrov. První dva díly The Crew nabízely zmenšenou verzi celých Spojených států.

Podle Insider Gaming by k odhalení mohlo dojít velmi brzy, dokonce už za týden, a vydání je naplánováno na příští fiskální rok, tedy někdy po letošním dubnu. The Crew Motorfest by tak patřil k hrám, které mají zachránit současnou nepříjemnou situaci Ubsioftu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama