Další ukázka z Deathloop se věnuje Julianně a PvP režimu
i Zdroj: Hrej.cz
Deathloop Novinka Další ukázka z Deathloop se věnuje Julianně a PvP režimu

Další ukázka z Deathloop se věnuje Julianně a PvP režimu

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

20. 8. 2021 10:08

Na QuakeCon zavítali také zástupci ze studia Arkane Lyon, kteří nabídli další detaily k blížící se akční jízdě Deathloop. Ředitel vývoje Dinga Bakaba tentokrát věnoval pozornost PvP elementům, hodně se tedy mluvilo o Julianně.

Reklama

  • Tvůrci Deathloop popovídali o Julianně
  • Jde o ústřední postavu PvP režimu
  • Rozhovor s vývojáři doplnily nové záběry ze hry

Julianna se snaží za každou cenu odpravit Colta Vahna, úkol musí stihnout dřív, než se odhodlanému kapitánovi podaří přerušit časovou smyčku. A právě role Julianny je přístupná dalším hráčům, kteří spolu s ní mohou navštívit cizí hru.

V ukázce je vidět, že si Julianna před akcí může vybrat slušivý outfit a konkrétní zbraně. Na rozdíl od Colta má pouze jeden jediný život (kapitán se v případě smrti může dvakrát oživit). Bakaba dodal, že se hráči potyčce s Juliannou mohou klidně vyhnout, z přestřelky lze kdykoliv utéct. V první řadě by se měli snažit dokončit úkoly v dané lokaci. Pokud se jim ale podaří ochránkyni smyčky přelstít, dostanou se k zajímavým bonusům. Residium zajistí, že si v případě finální smrti zachovají veškerou výbavu, Julianna u sebe navíc nosí zbraně nejvyšší kvality.

V přiloženém rozhovoru s tvůrci můžete zjistit další dodatečné informace. Deathloop vyjde už za necelý měsíc, počítá se s termínem 14. září. Hra míří na konzole PlayStation 5.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama