Další trailer přibližuje Pokémon Scarlet & Violet. Představuje kempování, výrobu sendvičů nebo evoluci Girafariga
i Zdroj: Pokémon Company
Pokémon Scarlet & Violet Novinka Další trailer přibližuje Pokémon Scarlet & Violet. Představuje kempování, výrobu sendvičů nebo evoluci Girafariga

Další trailer přibližuje Pokémon Scarlet & Violet. Představuje kempování, výrobu sendvičů nebo evoluci Girafariga

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

7. 10. 2022 09:24 1

Společnosti Pokémon Company a Nintendo včera představily nový, velmi podrobný trailer ukazující připravovaná pokračování série Pokémon s podtituly Scarlet & Violet. Téměř čtvrthodinová ukázka přímo ze hry přiblížila další novinky včetně mechanismů přátelství s Pokémony nebo dosud neviděných evolucí starých známých.

Reklama
Reklama

  • Čtrnáctiminutový trailer ukazuje další novinky v Pokémon Scarlet & Violet
  • Budeme vyrábět sendviče, koupat Pokémony, vysílat je na automatické souboje a fotit selfie

Trailer mimojiné připomíná, že jsou hry ze série postaveny na tahových soubojích mezi Pokémony, které ozvláštní funkce terastralizace. Krystalická transformace v libovolný typ může výrazně změnit způsob, jakým hráči přemýšlí o taktice a využívání klasického principu kámen-nůžky-papír. Ne ve všech soubojích ale bude nutné přímo zasahovat, video také vypíchlo nový prvek Let’s Go, díky kterému může váš Pokémon při prozkoumávání nového regionu Paldea automaticky zbušit divoce žijící stvoření a získat tak cenné zkušenosti. Autoři se tím snaží časovou náročnost tréninku.

Samotné chytání a objevování Pokémonů bude opět o něco zajímavější, efektnější a zábavnější. Nebude chybět třeba obrázkové album, ve kterém nově objevená stvoření uvidíte na efektních snímcích. Při objevování světa mimochodem narazíte i na velmi silné lokální legendy.

Fanoušky potěšilo, že se po několika generacích pouze s regionálními variantami konečně objevila i nová evoluce staršího Pokémona. Konkrétně jde o Girafariga, který se dočkal dalšího vývojového stupně v podobě Firagarifa. V traileru lze (možná omylem) na moment spatřit i další tři zatím neodhalené a nepojmenované Pokémony.

V předchozím Sword & Shield přibyla možnost rozbít tábor, hrát si se svými svěřenci a uvařit jim lahodné curry. Podobná funkce nebude chybět ani tentokrát, vaření curry ale nahradila příprava sendvičů. U nich lze vybrat druh pečiva i náplní, chutná svačinka pak vaše Pokémony vyléčí a může je i na čas posílit. Stejný efekt budou mít koupele. Stvoření se totiž časem špiní pohybem po světě nebo pokud dostávají čočku v soubojích. Vymydlený Pokémon bude nejen spokojenější, ale také nebezpečnější.

Pokémon Scarlet a Violet představuje region Paldea. S legendárními Pokémony se setkáme hned na začátku, fungují jako motorka
i Zdroj: Pokémon Company

Pokémon Scarlet a Violet představuje region Paldea. S legendárními Pokémony se setkáme hned na začátku, fungují jako motorka

The Pokémon Company včera zveřejnila nový, pořádně obsáhlý trailer představující připravovanou novou generaci her Pokémon.…

4. 8. 2022 11:30

Propracovanější je také vytváření postavy, ve kterém je konečně možné detailně upravovat jednotlivé obličejové rysy a do světa vyslat poměrně unikátního trenéra. Při putování si pak můžete pořizovat selfie.

Pokémon Scarlet & Violet vychází 18. listopadu exkluzivně na Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama