Další prezentace State of Play by se mohla uskutečnit v únoru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Další prezentace State of Play by se mohla uskutečnit v únoru

Další prezentace State of Play by se mohla uskutečnit v únoru

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

10. 1. 2022 08:00

Společnost Sony se minulý týden zúčastnila veletrhu CES 2022, kde představila druhou generaci virtuální reality určenou pro PlayStation 5, navíc rovnou ukázala exkluzivní obsah pro nový headset - Horizon Call of the Mountain. Rok 2022 tedy odstartovala s velkou parádou. Nyní se proslýchá, že bude chtít velmi brzy navázat svým tradičním formátem.

Reklama

  • Insider tvrdí, že Sony během února nabídne další prezentaci State of Play
  • Mohlo by dojít i na ukázku z Hogwarts Legacy

Řeč je samozřejmě o prezentacích State of Play, v nichž hráče pravidelně informuje o dalších novinkách určených pro konzole PlayStation. Poslední epizoda byla odvysílána koncem října, dá se tedy předpokládat, že brzy dojde na další.

PlayStation představuje druhou generaci PSVR. Jednoduché jméno doplňují komplexní novinky
i Zdroj: Hrej.cz

PlayStation představuje druhou generaci PSVR. Jednoduché jméno doplňují komplexní novinky

V americkém Las Vegas se právě dnes otevírají brány největšího veletrhu elektroniky CES 2022. Právě tento veletrh ukazuje,…

5. 1. 2022 11:20
1

To samé si ostatně myslí insider Tom Henderson. Na Twitteru poukázal na spekulace, které tvrdí, že se další State of Play uskuteční někdy během února. Jak sám podotýká, tvrzení se z velké části opírá o předchozí termíny této prezentace (jedna z epizod loňského roku se vysílala 25. února), zřejmě se předpokládá, že Sony zůstane v zajetých kolejích. V únoru navíc vyjde Horizon Forbidden West, což určitě bude chtít připomenout.

Henderson zároveň věří, že bude další prezentace velmi výživná, v odpovědi na původní příspěvek dokonce nepřímo naznačil, že by zde mohla být uvedena ukázka z Hogwarts Legacy. Zatím to vypadá, že nás čeká výjimečně nabitý únor.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama