Další porce her zdarma, které byly předtím placené. Co se dá najít na Google Play?
i Zdroj: mahbubhasan2550 / Pixabay
Mobilní hraní Novinka Další porce her zdarma, které byly předtím placené. Co se dá najít na Google Play?

Další porce her zdarma, které byly předtím placené. Co se dá najít na Google Play?

Jakub Fišer

Jakub Fišer

12. 7. 2022 13:00

Mobilní hraní je vyhlášené tím, že abyste si vychutnali plnohodnotný herní zážitek, nemusíte většinou nic platit. Na Google Play i Apple App Store je řada her, které jsou tzv. free to play. Mnohem zajímavější jsou ale hry, které jsou za běžných okolností placené, nicméně teď spadly do 100% slevy.

Reklama

  • Je tu další várka oblíbených her, které jsou zdarma, i když předtím byly placené
  • Necháte se zlákat hororovou nemocnicí, nebo spíše zajímavou tower defense strategií?

Mental Hospital III

Hororové hry zažívají se streamingem přes Twitch úplnou obrodu. Svou trochou do mlýna chce přispět i studio AGaming+ s jejich děsivým počinem Mental Hospital III. Příběh nás zavede do opuštěného sanatoria, které zjevně až tak opuštěné není. Působivě vypadá jak grafická stránka, tak i provedení nepřátel.

Původně stála hra pro Android 0,49 dolaru (asi 12 korun), nyní je zdarma. Má hodnocení 4 z 5 a skoro 5 tisíc veskrze kladných uživatelských recenzí.

Další porce her zdarma, které byly předtím placené. Co se dá najít na Google Play?
i Zdroj: Google Play / AGames+

Empire Warriors Offline Gacha

Za tímto krkolomným názvem stojí hra od studia ZITGA, které produkuje i veleoblíbená RPG Stickman. Také Empire Warriors vsází na příjemnou stylizovanou grafiku, přičemž jde vlastně o strategii formátu tower defense. Jak již název napovídá, jde o singleplayer offline hru, takže se můžete ponořit do příběhu a nenechat se rušit online prvky.

Titul s víc jak milionem stažení po celém světě sbírá také kladné uživatelské recenze – ze 124 tisíc hodnocení jsou skoro dvě třetiny 5hvězdičkové. Na Google Play předtím stála necelý dolar (asi 25 korun), teď ji stáhnete kompletně zdarma.

Mind Games Pro

Jde o vylepšenou verzi oblíbené logické hry od studia Mindware. Titul slibuje víc jak 30 rozdílných hlavolamů, hříčky na procvičování paměti, pozornosti, ale také vědomostí a logického uvažování. Ačkoliv předtím stál počin Mind Games Pro 2,99 dolaru (73 korun), nyní je zadarmo pro všechny v obchodě Google Play.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama