Další oznámení pro PSVR2 náleží úspěšnému simulátoru golfu a stolního tenisu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Další oznámení pro PSVR2 náleží úspěšnému simulátoru golfu a stolního tenisu

Další oznámení pro PSVR2 náleží úspěšnému simulátoru golfu a stolního tenisu

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

15. 1. 2022 10:45

Populární golfová hra GOLF+, která dlouhodobě kraluje žebříčkům hratelnosti na headsetu Meta Quest 2, resp. Oculus Quest 2, se podle jejích tvůrců z Golf Scope podívá i na PSVR2. Podobného příslibu se dočkáváme i z úst autorů dalšího neméně úspěšného sportovního titulu pro platformu Facebooku – a sice Eleven Table Tennis od týmu For Fun Labs.

Reklama

  • Autoři GOLF+ a Eleven Table Tennis reagují na oznámení PSVR2
  • Své tituly plánují dodat i v prostředí nové virtuální reality Sony

Vývojáři obou titulů si od nové generace virtuální technologie PlayStationu slibují největší posun v představení nového ovladače PSVR2 Sense. Vylepšené ovládání má podle týmů pomoci pozvednout zážitek na vyšší úroveň, přičemž minimálně tvůrci Eleven Table Tennis podotýkají, že staré ovladače PS Move byly jedinou překážkou pro vstup hry na první PSVR. 

Pro přiblížení se sluší zařazení obou her. Zatímco GOLF+ z loňského roku nabízí převážně uvolněnou atmosféru a větší příklon k arkádě, o šest let starší Eleven Table Tennis se snaží svět Ping Pongu zpodobnit co možná nejvěrněji (byť ani u dříve řečeného golfu rozhodně nejde o plnou arkádu, spíše naopak). Oba tituly se současně pyšní možností kompetitivního režimu proti živým hráčům i možnosti sólo hraní. Jejich vstup na PSVR2 se tak bezesporu setká se zájmem bezpočtu hráčů.

Novinkou u Eleven Table Tennis se v dohledné době rovněž ukáže i změna dílčích systémů a přidání zápasů 2v1 a 2v2. O plán jejich začlenění se tvůrci z For Fun Labs podělili průběhem týdne na Twitteru.

Pokud jde o dosavadní úspěšnost obou her, je dobré upozornit, že specializovaný server UploadVR opakovaně ohodnotil oba tituly jako jedny z nejlepších VR titulů.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama