Další obětí úniku se stává 2K. Ven se dostala informace o připravované Marvel tahovce od tvůrců XCOMu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Další obětí úniku se stává 2K. Ven se dostala informace o připravované Marvel tahovce od tvůrců XCOMu

Další obětí úniku se stává 2K. Ven se dostala informace o připravované Marvel tahovce od tvůrců XCOMu

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

4. 6. 2021 10:20

Vydavatelství 2K má podle nejnovějšího úniku dat plánovat oznámení spekulovaného spin-offu Borderlands a nové tahové akci inspirované světem Marvelu. Na druhé zmíněné hře mají přitom pracovat zkušení vývojáři ze studia Firaxis, kteří se v minulosti proslavili sérií XCOM.

Reklama

  • Uniklá zpráva na Redditu hovoří o Marvel hře od autorů XCOMu i spin-offu Borderlands
  • Ve vývoji jednoho ze studií 2K Games má být i hra kombinující Cthulhu a Saints Row

Dodatečnou pozornost přisuzují úniku s vlastním puncem pravosti i zdroje Video Games Chronicle, popř. tweet Jasona Schreiera. Ani podle jednoho zdroje však není jisté, zda na odhalení projektu Firaxis Games dojde už na blížící se E3, nebo až v pozdějším datu. Buď jak buď, na oznámení bychom neměli čekat zase tak dlouho, neboť Take-Two – mateřská společnost 2K Games – dala měsíc nazpět vědět, že nám ještě tento rok hodlá představit vícero vzrušujících projektů. 

Více detailů o celém úniku lze dohledat na místě jeho původu: Redditu. Právě zde se totiž ze čtvrtka na pátek objevila detailní zpráva hovořící o zmíněném projektu Firaxis Games nesoucí pracovní označení CODA nebo potvrzení  spin-offu série Borderlands nazvaného Wonderlands, nebo Tiny Tina's Wonderlands. Oba názvy byly firmou již úspěšně registrovány, kvůli čemuž nelze s jistotou soudit, který bude finální.

Méně konkrétní informace přichází na konto tajemného projektu Volt. Jeho logo má podle autora uvedeného příspěvku připomínat logo Falloutu, přičemž náplň má zase podle odkazovat na spojení Cthulhu a Saints Row. Studio, které by mělo na hře pracovat, není pisateli úniku přesně známo. Očekává však, že by mohlo jít o Hangar 13, kteří se donedávna zabývali sérií Mafia.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama