Další kuriózní bug trápí hráče The Sims 4. Simíci jsou na sebe nepochopitelně zlí
i Zdroj: EA / Maxis
The Sims 4 Novinka Další kuriózní bug trápí hráče The Sims 4. Simíci jsou na sebe nepochopitelně zlí

Další kuriózní bug trápí hráče The Sims 4. Simíci jsou na sebe nepochopitelně zlí

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

5. 11. 2022 17:00

Studia Maxis a EA v současnosti zápolí s únikem prvního playtestu chystaného pokračování série The Sims, problémy ale tradičně trápí i aktuální čtvrtý díl. Fanoušci hry si totiž všimli, že jsou po poslední říjnové aktualizaci jejich simíci neobvykle verbálně agresivní.

Reklama

  • Hráče The Sims 4 trápí bug, kvůli kterému jsou na sebe postavy agresivní a uráží se
  • EA problém řeší a slibuje brzký hotfix

Magazín SimsCommunity (a potažmo PCGamer) upozornil na to, že je na oficiálním fóru celé obsáhlé vlákno týkající se neobvykle nepřátelského chování virtuálních postav. Ty jsou přesně od 11. října, dne vydání aktualizace, nezvykle agresivní a z vlastní vůle se neustále navzájem urážejí. Problém se přitom týká i postav, které k tomu nemají žádný sklon kvůli vlatnostem, a mezi sebou se uráží i příbuzní nebo postavy s velmi dobrými vztahy. Urážky jsou navíc zpravidla něco, co musí hráč v postavách vyvolávat sám, a dle fanoušků nikdy přetím simíci sami od sebe zlí nebyli.

Vzhledem k tomu, že může mít nepřátelské chování následky v podobě změn vztahů mezi simíky, jsou hráči údajně nuceni mnhohem pečlivěji kontrolovat, co jejich domácnost při hraní dělá. S problémem se sektalo přes tisíc uživatelů fóra a EA už avizovalo, že situaci řeší. Chybu snad brzy napraví hotfix.

Díky patchi pro The Sims 4 už simíci nechtějí souložit se svými příbuznými a divoce nestárnou
i Zdroj: Steam

Díky patchi pro The Sims 4 už simíci nechtějí souložit se svými příbuznými a divoce nestárnou

Nejčerstvější expanze pro The Sims 4, Střední škola, přinesla řadu vítaných novinek a ozvláštnění života simíků. Zároveň s…

4. 8. 2022 11:54

Nejde o první kuriózní technický problém za poslední dobu. V srpnu jsme vás informovali o tom, že s vydáním DLC Střední škola začali simíci souložit s příbuznými a nekontrolovaně stárnout během načítání. Oba vážné problémy vyřešil rychlý patch.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama