Další Judgment se zatím nechystá
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Další Judgment se zatím nechystá

Další Judgment se zatím nechystá

Martin Nahodil

Martin Nahodil

27. 3. 2019 09:28 1
Reklama

I přes to, že Sega měla s jednou ze svých nejnovějších her problémy kvůli herci, který jedné z postav propůjčil svoji podobu, se jí daří velmi dobře. Včera probíhal Sega Nama stream, kde Tošihiro Nagoši, kreativní ředitel Segy a zároveň vedoucí vývoje Judgmentu, promluvil o budoucnosti jejich nové značky.

Stejně jako většina ostatních členů studia byl Nagoši prý také překvapen, jak rychle byly zastaveny prodeje kvůli problémům s Pierrem Takim. Uvažovali nad několika možnostmi, jak se s tím vypořádat. Značná část studia byla toho názoru, že jejich hra s případem herce nemá přeci nic společného, takže se jí to vůbec netýká. Nakonec se vše rozhodlo hlasováním.

Nagoši také řekl, že na herních webech si všímá informací ohledně toho, že už jsou v přípravě další díly Judgmentu. Jsou to prý jen čisté spekulace a momentálně nemají v plánu se této značce více věnovat. To se ale časem může klidně změnit.

I přes zmíněný problém se Judgmentu v prodejích daří opravdu výborně, a to se jeho vydání na západních trzích teprve chystá. U nás se na něj můžete těšit 25. června.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama