Další do tuctu. Svého hraného filmu se zřejmě dočká i skvělá kung-fu bojovka Sifu
i Zdroj: Sloclap
Sifu Novinka Další do tuctu. Svého hraného filmu se zřejmě dočká i skvělá kung-fu bojovka Sifu

Další do tuctu. Svého hraného filmu se zřejmě dočká i skvělá kung-fu bojovka Sifu

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

3. 12. 2022 15:45

Podle další ze zpráv kuloárů vstoupí do světa filmu i nezávislá bojovka Sifu. Beat-'em-up studia Sloclap, jenž se v kategorii bojovek dočkal dokonce i nominací na The Game Awards 2022, se údajně dočká hrané adaptace od scénáristy Johna Wicka. O skutečnosti informoval magazín Deadline.

Reklama

  • Magazín Deadline s odkazem na své zdroje informuje o dalším filmu podle videohry
  • Další látkou na zpracování se má stát letošní akce studia Sloclap, Sifu

Tvůrce Johna Wicka Derek Kolstad, který krom čtvrtého dílu vytváří i adaptaci Streets of Rage nebo animovaný seriál podle Splinter Cellu, přebírá stejné povinnosti i u Sifu. Kolstad a jeho partneři z mediální společnosti Story Kitchen se měli spojit se Sloclap, načež začala spolupráce mezi oběma subjekty. Tato spolupráce byla ovšem popsána velice letmo. Podle zástupců Deadline je hlavní informací to, že film nabídne zkřížení Johna Wicka a nového snímku Čas (2021) od M. Nighta Shyamalana.

Pokud žádáte další detaily, Deadline v tomto bodě alespoň krátce rekapituluje náladu hry. Ve svém krátkém popisu (který asi představuje i odhad popisovaného filmu) připomíná to, že zápletka letošního titulu výrazně vyšla z kung-fu, pomsty vašeho zavražděného mistra a schopnosti vašeho vzkříšení za cenu ztracených let. Právě tato schopnost by se mohla ukázat jako zásadní prvek filmu.

Zajímáte-li se o práci Kolstada, můžeme shrnout i nedávno oznámené zpracování Streets of Rage. Snímek vytvářený podle beat-'em-up série společnosti Sega má navázat na úspěch Sonica, což řečeno jinak znamená, že jej znovu ztvární dj2 Entertainment, které dělá i oznámených adaptacích Life is Strange, Disco Elysium a It Takes Two.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama