Další bizarní chyba EA Sports. Studio omylem ukázalo obsah pro Mistrovství světa ve FIFA 23
i Zdroj: FIFA / Supreme Committee for Delivery & Legacy
FIFA 23 Novinka Další bizarní chyba EA Sports. Studio omylem ukázalo obsah pro Mistrovství světa ve FIFA 23

Další bizarní chyba EA Sports. Studio omylem ukázalo obsah pro Mistrovství světa ve FIFA 23

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

13. 10. 2022 14:01 1

Studio EA Sports s letošním ročníkem FIFA 23 pronásledují problémy. Hra jako taková je sice kritiky hodnocena velmi pozitivně, i v naší recenzi si odnesla téměř perfektní devítku, už několikrát se ale potýkala s různými přešlapy autorů. Po absurdně nízké ceně v Indii a nedávné kauze s příliš levným balíčkem obsahujícím špičkové karty ve FUT se nyní autorům povedlo předčasně zveřejnit připravovaný obsah pro letošní Mistrovství světa.

Reklama

  • Hráči FIFA 23 na PlayStation 5 z neznámého důvodu viděli chystaný obsah pro Mistrovství světa
  • Nabídne čtyři režimy, ve kterých se může objevit až 48 mužstev

Konkrétně se tak stalo za blíže nespecifikovaných okolností na platformě PlayStation 5. Obsah s novými režimy by přitom měl doprovodit až samotný turnaj v Kataru, kde vypukne během listopadu.

Už teď ale díky snímkům zveřejněným na sociálních sítích víme, že se ve hře objeví čtyři dedikované režimy - FIFA World Cup Live, FIFA World Cup Kick-Off, Online Tournament a FIFA World Cup 2022. Konkrétnější popisy jednotlivých režimů nemáme, kromě World Cup Live lze ale celkem přesně odhadnout, o co v nich půjde. Kick-Off nabídne klasický režim výkop s možností volby dvou soupeřících týmů v reáliích turnaje. Ve World Cupu půjde nejspíš projít celým turnajem se zvolenými týmem, případně pak s ostatními hráči v Online Tournament.

Popisek World Cup Live mluví o dynamických úpravách statistik hráčů podle jejich úspěchů na turnaji. Režim tedy zřejmě bude pracovat s principy FUT, ale smysl bude dávat až po skončení prvních zápasů Mistrovství světa.

V režimech se prý o světový pohár může utkat až 48 týmů, tedy o šestnáct více, než se kvalifikovalo ve skutečnosti. Zatím není jasné, kolik národních celků bude celkem na výběr, Česká republika ale určitě chybět nebude. Otázkou také zůstávají licence. Tradičně totiž doprovod k evropským a světovým turnajům nenabízel plně licencované balíky dresů nebo soupisek.

Mistrovství světa ve fotbale 2022 začíná 20. listopadu zápasem domácího Kataru proti Ekvádoru a vyvrcholí finálovým mačem 18. prosince. Autoři přislíbili i licencovaný turnaj ženských fotbalistek, který proběhne v příštím roce v Austrálii a na Novém Zélandu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama